8 VUOTTA YHDESSÄ

Vuoden vaihtuessa me juhlitaan myös vuosipäiväämme. 1.1.2017 tuli 8 vuotta täyteen. Hassua ajatella, että se on yli kolmannes tähän astisesta elämästäni.. Naureskellaankin usein, ettei monikaan uskonut meidän olevan kovinkaan pitkään yhdessä, mutta tässä sitä ollaan :D 

Vuodesta toiseen ollaan juhlittu tätä merkkipäivää samalla tavalla eli käyty syömässä. Tosin yhtenä vuotena oltiin tähän aikaan Thaimaassa ja se on kyllä ollut paras vuosipäivä ikinä haha! Tänä vuonna mentiin kuitenkin perinteen mukaan ja käytiin Fernandossa. Oli vähän outoa, ettei uudenvuodenpäivänä ollut kuin pari ravintolaa auki!? No ruoka oli kuitenkin ihan hyvää, joten ei kai siinä.. :)

Tällä hetkellä ollaan matkalla Savonlinnaan. Mennään katsomaan paria uutta asuntoa, sillä kuten syksyllä mainitsin, niin meillä on ollut vähän ongelmia nykyisen vuokranantajan kanssa. Kesää ei saada asua tässä asunnossa, joten päätettiin samantien etsiä uusi kämppä. Hitusen halvempi vuokrakaan ei olisi pahitteeksi.. Illasta sitten takaisin Mikkeliin ja poikien kanssa Jukurien peliin.. Huippua tiistaita kaikille! :)