4 x FAKTAA MINUSTA

○ Jätän melkein aina taskut auki. Siis vahingossa. Tähän oon koittanut nyt kiinnittää enemmän huomiota, mutta onneksi mitään ei ole ikinä tippunut sen takia.. VIELÄ.

○ Tykkään vallata koko sängyn ja nukkua mitä ihmeellisimmissä asennoissa = mahallaan, toinen jalka 90 asteen kulmassa ja toinen suorana (viistosti), toinen käsi taitettuna tyynyn alla ja toinen missä ikinä onkaan. Got it?

○ Mä nään tosi paljon unia ja aina silloin tällöin herään niihin, kun a) itken tai b) nauran. Viimeksi viime viikolla mua nauratti hirveesti uni, jossa menin tilaamaan kinuskikuorutteista donitsia ja mulle tuotiin ruisleipä, joka oli voideltu kinuskilla. Arvatkaa, olinko myrtsi unessa... :D

○ Ennen tykkäsin lentokoneella matkustamisesta, mutta nykyään inhoan sitä. Joku kolme vuotta sitten sain ensimmäistä kertaa ikinä kamalan kipukohtauksen koneen laskeutuessa. Tuntui siltä, että joku hakkaisi puukolla otsaani, jonka seurauksena olin varma, että pyörryn. Onneksi paineentasauskorvatulpat ovat helpottaneet tätä kipua, mutta joka kerta pelkään tätä kipukohtausta, joten ei ole kovin rentouttavaa puuhaa koneessa istuminen..