A TEA MOMENT

Kuinka moni teistä tykkää litkiä teetä etenkin syksyisin sekä talvisin? Parasta se on ehdottomasti silloin, kun tulee kotiin tuolta hyytävän kylmästä säästä. Iso kuppi jotakin maukasta teetä ja sohvan nurkkaus ♡ Voi kyllä! 

Mä olen ollut tänään yhtä hymyä. Saatiin nimittäin vihdoin ja viimein meidän pikkuinen kotiin! Tänään onkin tullut heitettyä useampi lenkki ja olen nauttinut niistä älyttömästi. Ainut pienen pieni miinus tulee tuosta kylmästä säästä. Meinaa tulla kylmä, vaikka on jo joitakin talvivaatteita käytössä :D Toisaalta äsken iltalenkiltä kotiin päin käveltäessä mieleni täyttyi runsaasta iltapalasta sisältäen iiison kupin teetä. Olen nimittäin löytänyt yhden ihanan teemaun. Kyseessä on Clipperin appelsiininmakuinen tee. NAM!

Olen ihan hurahtanut kyseiseen merkkiin ja odottelinkin, että pääsen testaamaan muitakin makuja. Hintaa paketilla on vajaa 4 euroa ja näitä voi löytää isommista marketeista. Suosittelen :) Jos pitäisi antaa jotakin negatiivista palautetta niin toki maku voisi olla vielä astetta appelsiinimaisempi. Tosin en ole koskaan maistanut teetä, jossa olisi todella vahva (hyvä sellainen) maku..

Mikä on teidän lemppariteemaku? Nyt toivotan teille mukavaa maanantai-illan jatkoa :)