AJATUKSIA JOENSUUHUN MUUTOSTA

Heipat täältä räntäsateen keskeltä! Katselin kateellisena viime viikolla, kun ihmisten Instagram tilit alkoivat täyttyä kauniista lumisista maisemakuvista. Meillä oli täällä Savonlinnassa vain harmaata ja synkkää - ei siis lumesta tietoakaan. Paitsi eilen sää muuttui ja räntää on satanut nyt yli vuorokauden putkeen. Harmi, että lämpömittari näyttää +2. En nimittäin inhoa mitäään yhtä paljoa (okei, ehkä jotakin..) kuin sitä märkää loskaa, jota tiet ovat täynnä. 

Aika hassua ajatella, että huomenna on lokakuun viimeinen. Koko lokakuu on mennyt ohi yhdessä hujauksessa eikä siitä ole jäänyt mieleen juurikaan muuta kuin pikkuveljeni syntymäpäivät. Niitä tosin juhlistetaan uudemman kerran tulevana viikonloppuna, jolloin olisi luvassa baarikierros numero 2. Kuukauden sisään tulee käytyä enemmän baareissa kuin koko vuonna :D

Neuletakki // Zara, Farkut // Lee (Sokos), Kengät // Björn Borg

Tämä viikko tulee olemaan todella hauska, sillä Mikkeli viikonlopun lisäksi lähdemme kaverini kanssa käymään Joensuussa torstaina. Yliopisto järjestää meille ilmaisen tutustumiskierroksen Joensuun kampukselle, mutta me päätimme mennä omalle tourille. Tarkoituksena on enemmänkin tutustua itse kaupunkiin ja sen shoppailu- ja ravintomahdollisuuksiin haha! Niin kivaa päästä käymään meidän tulevassa kotikaupungissa, jonne muuttamiseen on enää about puoli vuotta.

Kun saimme keväällä kuulla, että Savonlinnan kampus tullaan lopettamaan ja meidät siirretään Joensuuhun, herätti se aluksi tosi ristiriitaisia ajatuksia. Nyt syksyn ajan ajatusta on tullut enemmän pompoteltua päässä ja olen pikku hiljaa alkanut olla posiitivisempi sen suhteen. On hienoa päästä näkemään näin opiskeluaikana eri kaupunkeja. Etenkin sellaisia, joihin ei olisi ikinä muuten päätynyt. Ollaan Niklaksen kanssa aina oltu sitä mieltä, että tulemme muuttamaan Mikkeliin heti valmistuttuamme, mutta kuinka todennäköistä se on, että molemmat löytävät sieltä töitä.. Voi siis olla, että meidät löytää jostain ihan muualta.. Mutta hei, you will never know!

Täällä siis lähinnä odotellaan loppuviikon tapahtumia, mutta sitä ennen on kasa kouluhommia hoidettavana. Nyt uhmaamaan tuota räntäsadetta ja pumppitunnille. Tehokasta maanantai-iltaa teillekin! :)