AJATUKSIA TULEVASTA VUODESTA

Vuosi 2014 on nyt takanapäin, ja on aika siirtyä elämässä eteenpäin. Mikä olisikaan parempi tapa aloittaa uusi elämä, uusin tavoittein kuin vuodenvaihde? Viime vuosi oli ihan mukiinmenevä, mutta aion tehdä tästä vuodesta paremman. Aion tehdä selkeitä tavoitteita. Aion myös pyrkiä siihen, että saisin toteutettua niistä edes suurimman osan. Nyt, jos milloin on tajuttava, että elämme täällä vain kerran.

Tällä hetkellä yksi asia painaa mieltäni, ja aiheuttaa stressin hippusia kropassani. Kaikille varmasti jossain vaiheessa elämää tuttu - koulupaikan saaminen. Nyt keväällä haen periaatteessa kolmatta kertaa luokanopettajakoulutukseen, ja tällä kertaa on laitettava kaikki peliin. Niinpä olen päättänyt ilmoittautua valmennuskurssille. Koska Mikkelissä ei järjestetä minkäänlaisia valmennuksia, joudun lähtemään todennäköisesti Helsinkiin. Näillä näkymin aion ilmottaittaa itseni Valmennuskeskuksen järjestämälle valmennuskurssille, ja oppitunteja olisi noin kerran-kaksi viikkoon. Tulisin siis yöpymään Helsingissä pari yötä viikossa, ja se jos mikä jännittää. Pelottaa ajatella itseni yksin, uudessa kaupungissa, tyhjässä asunnossa. :-D Pliis, kertokaa etten ole ihan nössö!

 

Vielä eilen ajattelin, että ehkä käyn vain päiväreissulla ja tulen yöksi aina kotiin, mutta sitten tulin toisiin ajatuksiin. Jotta elämästä ei tule tylsää ja tasaista, täytyy uskaltaa ottaa riskejä. Tehdä asioita, jotka vähän jännittävät tai pelottavat. Täytyy vain koittaa uskoa itseensä, ja hokea "Kyllä minä pärjään ja pystyn tähän". 

 

 

 

 

 

Onnekseni minulla on Niklas ja perheeni tukenani. He tsemppaavat ja tekevät kaikkensa, jotta saisin opiskelupaikan. ♥ 

 

 

 

 

Luku-urakkaan on kuitenkin aikaa vielä reilu pari kuukautta, joten aion ottaa siitä ajasta kaiken irti. Yksi asia jonka aion varmasti toteuttaa on ulkomaanmatka. Ei muuta kuin tällaisten ajatusten merkeissä mukavaa sunnuntai-iltaa! Tehdään kaikki vuodesta 2015 huippu :-)