ARKIMEIKKI

Moikka! Tänään olisi luvassa kuvien ja tekstin muodossa arkimeikin tekoa. Vaihtelen meikkini vahvuutta sekä ylipäätään tuotteita suhteellisen usein eikä mulle ole muodostunut yhtä ainoaa tapaa meikata. Viime aikoina olen suosinut paljon alla näkyvää meikkiä, joka on suhteellisen luonnollinen ja nopea tehdä. 

Aloitan aamuni aina kasvojen pesulla, jonka jälkeen levitän kasvovoiteen iholle. Tällä hetkellä mulla on käytössä Clarinsin Hydra-Matte kasvorasva, joka on tarkoitettu juuri sekaiholle. Ihoni on pintakuiva, t-alue on aavistuksen rasvoittava ja muutamia finnejä löytyy siellä täällä. Ihan hyvä tuote, vaikka odotukseni olivatkin aavistuksen korkeammalla.

Tällä hetkellä meikkivoiteena toimii Lumenen Matt Control meikkivoide, joka on myöskin tarkoitettu sekaiholle. Omalla iholla pysyvyys on hyvä ja peittävyys kohtalaista. Suurempien näppyjen tai punaisuuden peittoon tarvitsee erikseen peitevoidetta. Meikkivoiteen olen levittänyt lähes aina siveltimellä. Olen ihan koukussa näihin Real Techniquesin siveltimiin!

Meikkivoiteen jälkeen sudin vähän Macin aurinkopuuteria poskiluiden alle, otsaan, leukaan sekä nenän reunoille. Toisinaan käytän Lumenen poskipunaa. Tuo Macin aurinkopuuteri on ihan lemppari ja kestää todella kauan. Omani ostin lähes kaksi vuotta sitten Kanadasta ja uskon, että pärjään tuolla vähintään vielä puolisen vuotta.

 Arkimeikissäni pohja on todella simppeli ja harvoin alan lätrimään valokynän tai peitevoiteen kanssa. Ainoastaan silloin, jos on todellakin jotain peitettävää eikä päivän aikana ole mitään kummoista tiedossa.

Pohjameikin jälkeen on aika siirtyä silmiin. Fiiliksen mukaan käytän myös Urban Decayn Basic -luomivärejä. Eniten käytän toista, kolmatta sekä viidettä palettia. Teen usein kevyen rajauksen joko kynällä tai tummalla luomivärillä yläluomen ripsen tyveen. Ja lopuksi laitan yläripsiin yhtä parhaista kokeilemistani ripsiväreistä eli Maybellinen Sensational Lash - ripsiväriä.

Kulmat olen tehnyt vuoden verran kuuluisalla Anastasia Beverly Hillsin kulmavärillä. Mahtava tuote ja takuuvarmasti hintansa väärti! Jotta kulmat pysyy aisoissa, harjaan ne läpi Lumenen kulmakarvageelillä. Tästäkin tykkään valtavasti ja se on pysynyt meikkipussin vakiovarusteena jo useamman vuoden.

Huulipunia vaihtelen päivittäin, mutta tällä kertaa käytin tätä Lumenen Raspberry huulipunaa sävyssä 01 Kastepisara. 

Ja loppuun vielä havainnollistavaa kuvaa nassusta! Tällainen kevyt ja luonnollinen arkimeikki :) Kiinnostaisiko teitä nähdä, kuinka juhlameikkini eroaa tästä?