ARKIMEIKKINI 10 MINUUTISSA

Kyselin reilu viikko takaperin, josko haluaisitte nähdä tämän hetken arkimeikkini. Moni tuntui olevan kiinnostunut, joten täältä pesee! Arkimeikkini koostuu siis ylläolevista meikeistä. Toisinaan saatan korvata jonkun tuotteen toisella, mutta pääsääntöisesti mennään näillä.

Tykkään pitää arkimeikkini suht kevyenä, vaikka joskus olisikin kivaa tehdä esimerkiksi vähän tummempi silmämeikki. (Silmä)meikin peseminen iltaisin on vaan ehkä maailman ärsyttävämpiä asioita, joten helpommalla pääsee kevyellä meikillä :D

Meikkivoide - Maybelline Fit Me Matte +Poreless // Valokynä - Lumene Touch of Radiance

1. Pohja. Arkisin käytän harvemmin mitään pohjustusvoidetta, sillä koen silloin pelkän kasvorasvan riittävän. Kasvorasvan kuivahdettua lisään Maybellinen Fit me Matte +Poreless meikkivoiteen kostealla beautyblenderillä. Kyseinen meikkivoide yllätti todella positiivisesti sekä hintansa (10e) että lopputuloksensa ansiosta. Tykkään ihan mielettömästi, sillä se peittää juuri sopivasti ihon pieniä virheitä ja pysyy moitteettomana lähes koko päivän. Irtopuuteria sudin kasvojen t-alueelle toisinaan. Luonnostaan tummia silmänalusia koitan peittää joko peitevoiteella tai valokynällä. Viimeiset 3 vuotta on ollut käytössä Lumenen Touch of Radiance valokynä, joka hoitaa kyllä tehtävänsä. Tosin, jos haluan peittävämpää lopputulosta, tarvitsee silloin tujumpaa tavaraa eli peitevoidetta.

Aurinkopuuteri - NYX Matte Bronzer, sävy 02 // Poskipuna ja highlighter - Smashbox L.A. Lights Blush & Highlight Palette, sävy Culver City Coral

Meikkivoiteen ja valokynän jälkeen on aika sutia NYXin aurinkopuuteria, joka on ehdottomasti yksi meikkipussini lemppareista. Tämän löysin Latvian reissulla ja vielä viileänä sävynä, jota ei ollut Suomessa ainakaan silloin saatavilla. Sudin aurinkopuuteria poskiluiden alle, leukaan, otsaan ja ohimoille - eli vähän kaikkialle. Olin useamman vuoden ilman poskipunaa edellisen loputtua, mutta sitten kuitenkin aloin kaipaamaan sen tuomaa pientä hehkua ja tervettä punaa meikissä. Smashboxin poskipunapaletti on ollut täydellinen. Tuotteena todella pigmenttinen ja kulkee varmasti meikkipussissa monet monet vuodet sen riittoisuuden ansiosta. :D

Kulmakynä - NYX Micro Brow Pencil, sävy taupe // Kulmakarvageeli - Lumene, sävy 3

2. Kulmat. Kulmat ovat olleet itselleni aina sellainen murheenkryyni. Kovasti olen koittanut pelastaa niiden rumaa olemusta kokeilemalla eri kulmatuotteita, ja täytyy myöntää että tällä hetkellä käytössäni oleva uusi NYXin tuttavuus saa aikaan ihan kivaa jälkeä. Kulmakynän kärki on omaan makuun sopivan ohut ja kova. Joku ehkä tykkäisi vähän pehmeämmästä koostumuksesta, mutta mä tykkään. Lumenen kulmakarvageeli on puolestaan sellainen luottotuote, jota tulee ostettua aina edellisen loputtua. Sillä saa hyvin karvat ojennukseen, sävy on juuri oikea eikä hintakaan ole paha.

Luomiväripaletti- Urban Decay Naked Basics

3. Silmämeikki. Viimeiset 4 vuotta mulla on ollut ainoastaan tuo Urban Decayn Basic luomiväripaletti. Osa sävyistä alkaa olemaan aika loppu, mutta sanotaan että aika riittoisa melkein päivittäiseen käyttöön :D Käytän noita sävyjä aina vähän fiiliksen mukaan, mutta usein pohjustan luomen suht vaalealla sävyllä. Silmän ulkonurkkaan käytän kevyeeseen varjostukseen vähän tummempaa sävyä ja silmän sisänurkkaan lisään sormella aavistuksen tuota reunimmaista vaaleaa helmiäistä. Toisinaan teen rajauksen silmän yläluomeen käyttämällä mustaa luomiväriä. Helppoa, kun voi tehdä kaiken tällä yhdellä tuotteella! 

Ripsivärit - Maybelline Lash Sensational, vedenkestävä, sävy musta // Lumene Nordic, sävy ruskea

Ennen ripsiväriä taivutan ripset ripsentaivuttimella. Mulla lemppariripsivärini (Sensai 38) lisäksi muutama muukin hyvä tuote, mutta yleensä käytän arkena ruskeaa Lumenen Nordic ripsiväriä. Tämä kyllä yllätti mut positivisesti, kun pääsin testaamaan tätä ilmaiseksi tuotteen tultua markkinoille. Harja suorastaan pelotti aluksi, sillä se on valtava. Loppuen lopuksi ripsivärin laittaminen sujuu ongelmitta, vaikka harja onkin iso. Ei myöskään uskoisi, ettei kyseessä ole musta ripsiväri. Plussaa siitä, ettei tuote karise, mutta lähtee lämpimällä vedellä helposti. Mikäli haluan laittaa alaripsiin ripsiväriä, käytän silloin vedenkestävää tuotetta eli tuota Maybellinen Lash Sensational ripsiväriä. Mulla kun tuppaa olemaan ongelmana se, että alaripsissä ripsiväri karisee erityisen helposti alaluomille, niin on käytettävä mielellään vedenkestävää versiota niihin..

Huulipuna - Maybelline Sensational huulipuna, sävy 735 // Huulipuna - MAC, sävy faux // Huulikiilto - Lumene Arctic Glow, sävy 02

4. Huulet. Huuliin päätyy milloin mitäkin. Toisinaan mennään pelkällä huulirasvalla, joskus taas huulikiillolla ja joskus tulee punattua huulet. Ehkä yleisimmät tuotteet ovat kuitenkin Maybellinen ja MACin huulipunat ja Lumenen huulikiillot. Tällä kertaa punasin huulet MACin marjapuuron värisellä huulipunalla, joka on ollut yksi suosikeistani siitä lähtien, kun ostin tämän. Sävynä tosi kaunis ja koostumukseltaan ei lainkaan kuivattava, mutta kestää silti yllättävän hyvin vaikka syödessä.

Ja noin 10 minuutin arkimeikki on valmis! Kuten kuvasta näkyy, niin tosi luonnolisella lookilla mennään usein.

Suositteko te enemmän luonnollista vai vähän vahvempaa meikkiä arkena?