ASUA

Milloinkohan viimeksi blogissani on näkynyt jonkinlaisia asukuvia? Itsehän rakastan katsella niitä toisten blogeista,  mutta jostain syystä omia asuja on 'vaikea' kuvata. Joko ne tuntuvat liian tylsiltä tänne, laiskottaa tai en saa ketään kuvaamaan. Tällä kertaa halusin taltioida tämän asun, sillä tykkäsin siitä kovasti. Sanotaanko, että tavallinen koulupäivän vaatetus. :)

Rakastan noita Vagabondin nilkkureita kovasti enkä ymmärrä, miksi pähkäilin niiden ostoa kaksi vuotta. Kyllä, kaksi! Malli on nimeltään Grace. Ne ovat tyylikkäät, mukavat ja hyvät kävellä myös näin talvisin. Kiitos hyvän pohjan. En inhoa mitään yhtä paljon kuin tasaisia kengänpohjia ja niillä töpöttelyä. Mun tuurilla oon nuri useamman kerran.. :D

Meillä olisi tällä viikolla vielä muutama hassu koulupäivä, mutta katsotaan onko sinne enää tarpeellista mennä. Uskomatonta ajatella, että ensimmäinen syyslukukausi on jo takanapäin ja kevät näyttää yllättävän kivalta. Lukuunottamatta pähkäilyjä sivuaineen osalta.. Lähipäivinä olisi tarkoitus tehdä pieni joulusiivous, paketoida viimeisetkin lahjat ja perjantaina suunnata kohti Mikkeliä. Kuukauden loma - ei pöllömmän kuuloista! 

Mutta itse asiaan, mitä tykkäätte asusta? :)

Neulepaita // H&M, Kauluspaita // Kirppis (Lindex), Farkut // Zara, Nilkkurit // Vagabond