ASUA JA HÖPINÄÄ

Huh, alkuviikko tuntui yllättävän rankalta ja oli jotenkin käynnistymisvaikeuksia.. En tiedä, oliko lomalla osuutta - ehkä.. Tänään on torstai ja fiilis on todellakin ihan toinen! Kuntosalilla on tullut käytyä nyt tiistaista lähtien ja vähän koko ajan olisi fiilistä mennä bodailee. Liekö yksi syy tähän muutamalla uudella treenipaidalla, jotka tilasin Zalandolta. ;) Haluaisitteko nähdä nämä paidat?

Kuntosalin ja lenkkeilyn kaveriksi olen alkanut käymään kerran viikossa jumpassa. Ollaan nyt muutaman kuukauden ajan käyty koko perheen kesken tässä jumpassa. Tuo puolentoista tunnin sessio koostuu 30 min aerobisesta, 30 min lihaskunnosta sekä 30 min venyttelystä. Kaikki tehdään omalla painolla, mutta kyllä saa lihakset kipeiksi ilman ylimääräisiä härpäkkeitäkin. Tänään oli 'poikkeuskerta', sillä suuntasimme sinne kaksin iskän kanssa. Hahhah, meillä oli kyllä hauskaa ihan kahdestaankin. Puolentoista tunnin aikana tuli hikoltua ja naurettua ihan urakalla. Meitä, kun yhdistää tuo uskomaton notkeus ja taito erilaisissa askellajeissa ym... ;D

Paita & karvaliivi-H&M // Farkut-Cubus // Kengät-Andiamo // Laukku-Michael Kors
 
Työpäivän asut ovat hyvin usein tällaisia. Yksinkertaisia ja mukavia päällä! Olen alkanut käyttämään paljon perus t-paitoja ja pitkähihaisia. Pitäisikin hankkia muutama tuollainen peruspaita lisää.. Kuvissa näkyvän H&M:n paidan kävin ostamassa alkuviikosta ja se on kerennyt olla päällä jo pari kertaa.. Etenkin napeilla varustetut paidat ovat niiin mua! Jeps, mutta nyt iltapalan kimppuun. Kivaa loppuviikkoa :)