ASUINSPIRAATIOTA SYKSYYN WITH BYPIAS

Kuva: BYPIAS

Nuorempana ostin vaatteita ainoastaan hinnan ja ulkonäön perusteella. Nyt aikuistuttua sitä on kuitenkin eri tavalla alkanut pohtimaan omaa ostokäyttäytymistä ja sen myötä myös vaatteiden kiertokulkua. Kannattaisiko sitä panostaa vähän kalliimpaan, mutta samalla laakukkaampaan tuotteeseen? Olen tullut siihen tulokseen, että kyllä ja etenkin silloin, kun kyse on tuotteista, joita käytetään paljon. Oli sitten kyseessä farkut, takki, kengät tai monikäyttöiset yläosat, niin pyrin sijoittamaan niihin vähän enemmän. Toivon ja uskon, että niillä on pidempi elinkaari käytössäni.

Sain mahdollisuuden tutustua itselleni täysin uuteen tuotemerkkiin nimeltä BYPIAS. Kyseessä on siis suomalainen yritys, joka valmistaa ja myy laadukkaita vaatteita ja asusteita sekä miehille että naisille. BYPIAKSEN on perustanut Pia Erlund, jonka idea oman yrityksen perustamisesta lähti rakkaudesta pellavaa kohtaan. Jossain vaiheessa Pia lähti kokeilemaan onneansa yrittäjänä ja tällä tiellä hän on edelleen. Ihan mieletöntä!

BYPIAKSEN myymälöitä löytyy Espoosta, Helsingistä, Turusta, Porvoosta, Tampereelta sekä Oulusta. Ja jotta muidenkin paikkakunnan asukkailla olisi mahdollisuus rakastua ja ostaa BYPIAKSEN tuotteita, löytyy yritykseltä verkkokauppa. :)

Kuvat: BYPIAS

1. Roosa pitsitoppi 2. Mustat, korkeavyötäröiset revityt farkut 3. Valkoinen pitsipaita 4. Superpehmeä kaulahuivi 5. Beiget nilkkurit 6. Harmaa buclee neuletakki

BYPIAKSEN verkkokaupassa huomioni kiinnittyi ensimmäisenä neuleisiin. Laaja valikoima eri mallisia neuletakkeja, off shoulderia, neulepaitoja.. Neuleet ovat pääosin koossa ONE SIZE, joten ei tarvitse punnita kahden koon väliltä. BYPIAS valmistaa neuleiden lisäksi muitakin tuotteita - melkein kaikkea kengistä hattuihin ja kodin tekstiileihin. Poiminkin ylös omia lemppareita koko valikoimasta, joita oli ihan liikaa..

BYPIAKSEN vaatteissa korostuu käyttömukavuus ja istuvuus, mutta samalla ajattomuus sekä yhdisteltävyys. Värimaailmana käytetään paljon maanläheisiä, haalistuneita ja puuterimaisia sävyjä, jotka ovat helppo yhdistää toisiinsa. Vaatekaapistani löytyy 90% harmaata, beigeä, mustaa ja valkoista, koska koen värit omakseni ja nimenomaan ajattomiksi.

Sain valita itselleni muutaman tuotteen ja valitsin kaksi erilaista neuletta, koska ne ovat syksyn parhautta. Laadukas neule on samalla lämmin ja mukavan tuntuinen päällä, mutta myös kaunis. ♡ 

Muodostin valitsemistani neuleista kaksi erilaista asua esimerkiksi kouluun tai töihin, kaupungille tai vaikka illanistujaisiin. Kerro mulle, kumpi näistä asuista on enemmän sun mieleen :)

1) BOHEMIANA OFF SHOULDER NEULE, sävyssä PINK

Ensimmäisen asun kokosin tämän todella kauniin off shoulder -neuleen ympärille. Ihastuin ensimmäisenä neuleen malliin ja väriin, joka viehättää mua vaatteessa kuin vaatteessa. Neule on kaiken lisäksi mukava päällä, sillä se joustaa, muttei silti näytä pussimaiselta. Takuuvarma lämmön eristäjä, sillä materiaalista 30% on villaa ja 15% mohairia!

Neule // BYPIAS, Hame // H&M, Nilkkurit // K-Kenkä

2) BOHEAMIANA SEVILLA NEULETAKKI, sävyssä BEIGE

Toinen asuni on perinteinen koulupäivän lookki, joka koostuu usein neuletakista. Tässä Sevillan neuletakissa on kaunis kuviointi ja mielettömän pehmeä kangas. Tekee ihan mieli käpertyä tähän jo pelkästä ajatuksesta. :D Tämä(kin) neule on todella lämmin päällä, sillä materiaalista 60% on villaa. Tiedän siis, mihin turvautua -30 asteen pakkasissa..

Neule // BYPIAS, Farkut // Vila, Nilkkurit // Vagabond, Huivi // Zara

Voin käsi sydämellä suositella BYPIASTA ja heidän tuotteitaan. Mikäli kaupungistasi ei löydy itse kivijalkaliikettä, on verkkokaupasta tilaaminen yhtä helppoa ja nopeaa. Käykää ihmeessä tutustumassa ja ihastumassa heidän tuotteisiinsa!

Ja lopuksi kysymys - kumpi asuista iskee teihin enemmän? :)