ASUNNON METSÄSTÄMISTÄ JA MUUTA JÄNNÄÄ

 Moikkamoi! Huh, mitkä pari päivää takana :D Me lähdettiin torstaina heti mun lyhyen työpäivän jälkeen kohti Savonlinnaa katsomaan muutamaa asuntoa. Ensinnäkin töissä venähti vähän pidempään kuin olin kuvitellut, joten meinasi tulla kiirus. Olin aiemmin ollut yhteydessä yhdestä aika täydellisen kuuloisesta asunnosta, mutta ongelmana oli aivan liian korkea vuokrapyyntö. 800 euroa ei ole mikään opiskelijabudjetin asunto. Me päätettiin kuitenkin käydä kurkkaamassa se pikaisesti. No, koska miksi ei.. ;D 

Ensimmäinen ajatus mikä mulle tuli sisälle astuessa oli - VAU. Asunto oli iso, 65 neliötä ja normaalista korkeampi huonekorkeus teki tilasta vielä suuremman. Isot ikkunat, uusi keittiö, parkettilattia, takka, valkoiset seinät, tilava kylppäri... Mitähän muuta? Ainiin ja ikkunoista oli suora näkymä torille ja järvelle. Kyllä siinä oli ihmettelemistä ja tuskailua. Lähdettiin kuitenkin katsomaan nuorisoasunnoilta saatua tarjouskämppää, joka sijaitsi noin parin kilometrin päässä keskustasta. Voi luoja, en ole ikinä nähnyt tai haistanut niin pahan hajuista asuntoa. :D KAMALA muovimatto, kamala homeenhaju, kamala oranssin värinen keittiö, kamala näkymä kadulle. Ensimmäisen minuutin jälkeen todettiin molemmat, että ei kiitos.

Tuumailtiin tovi ja päätettiin tehdä tarjous ensimmäisestä asunnosta. Vuokranantaja oli niin ihastunut meihin, että lopuksi saatiin tehtyä kumpiakin osapuolia miellyttävä ratkaisu. Ihan uskomatonta, että me saatiin niin kaunis asunto, niin hyvältä paikalta ja niin hyvään hintaan!! Ainoa pieni miinus tulee siitä, että muutamat siellä olevat huonekalut jäävät asuntoon, mutta eiköhän me joku ratkaisu keksitä. :) Meidän budjetti ylittyy nyt 30 eurolla, mitä oltiin alunperin ajateltu, mutta tingitään sitten jostain muusta.

Me ollaan siis juhlittu uuden asunnon saantia sekä mun kesäloman alkamista. Tuskin maltan odottaa, että pääsen teillekin näyttämään siitä kuvia :)

Nyt alan laittautumaan, sillä me ollaan menossa raveihin! Kivaa lauantaita <3