KURKISTUS ASUNTOMESSUJEN KOHTEESEEN NIMELTÄ PALA

Pääsin kesätyöni puolesta käväisemään asuntomessualueella jo ennen messujen alkua ja samalla kuvailin meidän mielettömän upeaa kohdettamme Design-Talojen Palaa, jossa olen yhtenä esittelijänä. Tämä moderni omakotitalo on suunniteltu kahden hengen pikkuperheelle, mutta toki sinne mahtuu useampikin. Palan idea onkin siinä, että taloa on mahdollista laajentaa tarpeen tullen. Aika siistiä vai mitä!

Talossa on käytetty perinteisten vaaleiden sävyjen sijaan runsaasti tummaa, jopa mustaa, mutta silti se on todella valoisa - kiitos isoiden ikkunoiden. Ne tuovat valtavasti valoa ja sitä kautta kodikkuutta sekä tilan tuntua. Pala on kyllä kokonaisuudessaan upea - ihanan erilainen verrattuna sellaisiin perinteisiin omakotitaloihin, jotka tulevat heti mieleen.. Suosittelenkin käymään paikan päällä - on nimittäin sen arvoinen kohde!

Mutta tässä pientä esimakua Palasta:

Oma suosikkihuoneeni koko talossa eli makuuhuone. Voi, kun meilläkin olisi tällainen!

Ja jos joltain on mennyt ohi, niin asuntomessut järjestetään siis Mikkelissä 14.7-13.8. välisenä aikana. Parempaa messualuetta saa kyllä etsiä -  Saimaan rannalla ja ainoastaan noin 3km päässä Mikkelin keskustasta. 

Kuinka moni teistä on tulossa käymään kesän aikana asuntomessuilla? Tulkaahan moikkaamaan mua, mikäli eksytte messuille! :)