AURINKOINEN MAANANTAI SAI HYMYN HUULILLE PIENISTÄ VASTOINKÄYMISISTÄ HUOLIMATTA

Viime päivät on nautittu ihan mielettömistä talvikeleistä. Aurinko on paistanut aamusta iltaan ja pakkasasteita on juuri sopivasti. Aamuisin pakkanen kipristää kasvoja ja saa posket kevyesti punoittamaan. Päivisin voi puolestaan tuntea, kuinka aurinko lämmittää selkää. Sieltä se kevät tulee! Hurry up!

Alkuvuosi on ollut täynnä vaikka minkälaista pientä vastoinkäymistä ja voin myöntää, että stressilevelit ovat välillä olleet korkealla. Helmikuun alussa stressin taso vaikutti jo yöuniinkin. Normaalisti nukun todella hyvin ja heräilen vain muutaman kerran yössä, mutta tuolloin unensaanti iltaisin pitkittyi ja herättyä tuli vähintään se 5-6 kertaa yössä. Kroppa kävi ylikierroksilla, vaikka kuinka yritti rentoutua. Onneksi osaan tunnistaa sen rajan, milloin stressilevelit nousee liian korkeiksi ja on pakko höllätä otetta. Muutama päivä tästä ja olo oli huomattavasti parempi ja mieli virkeämpi.

Takki - H&M // Farkut - Lee // Kengät - Björn Borg // Pipo - H&M // Kaulahuivi - Cubus // Aurinkolasit - Rayban // Laukku - Tommy Hilfiger

Mikä sitten on aiheuttanut stressiä? Eniten koulu ja kasaantuvat raportit ym. pienet projektit ja tehtävät. Onneksi osaan hyvin priorisoida koulutehtävät enkä näe järkeä käyttää liikaa aikaa ei niin tärkeisiin tehtäviin. Kouluhommien lisäksi Niklas on joutunut äkillisesti pariinkin kertaan sairaalaan ja viimeisin tapahtui viikonlopun pelissä, jonka seurauksena oli aivotärähdys. Onneksi tälläkin kertaan selvittiin vain säikähdyksellä, mutta kyllä tälläisetkin tapahtumat pysähdyttävät hetkeksi.

Ja onneksi tämä aurinko nostaa väkisinkin suupieliä ylöspäin :)