BARCELONAN OSTOKSET

Tänään ajattelin esitellä teille ostokset, jotka tein Barcelonasta. Kuten aiemmin kerroin, Barcelonassa on hyvät shoppailumahdollisuudet. Monia samoja liikkeitä on keskustankin alueella useampi, mutta jokaisessa on usein vähän erilainen tarjonta. Laskettiin, että Mangon myymälöitä oli keskustan alueella yli 15. :D

Mutta mennään itse asiaan eli meikäläisen shoppailusaldoon:

Ohut vaaleanpunainen neulepaita & musta t-paita // Calvin Klein

Outlet-kylästä La Rocasta lähti mukaan muutamakin eri asia. Calvin Klein oli ehdottomasti yksi suosikkiliikkeistäni. Sopivasti tuona päivänä liikkeessä oli lisätarjouksena 50% alennus kaikista paidoista ja neuleista. Perus t-paidat ovat itselläni melkein päivittäisessä käytössä, joten tämän kohdalla ei tarvinnut pitkää miettiä, että tarvitsenko sellaista. Värivaihtoehtoja olisi ollut useita, mutta musta on aina varma valinta. Hintaa jäi alennuksen jälkeen noin 20 euroa. Ohut puuvillainen neulepaita kiinnitti myös heti huomioni värillään. Kaikki vaaleanpunainen kiinnittää huomioni tällä hetkellä haha! Alennuksen jälkeen hintaa jäi 28 euroa.

Neulepaita // & Other Stories

Vaikka mennään kesää kohti, en voinut vastustaa tätä super pehmeää ja lämmintä & Other Stories neuletta. Kesällä viileämmillä ilmoilla tätä tulee käytettyä esimerkiksi mekon päällä lämmittämässä. Hintaa oli reilu 30 euroa. 

Crossbody laukku // Furla

Kuvassa komeilee heittämällä koko reissun paras ostos - Furlan crossbody. En olisi ikinä uskonut, että löytäisin Furlalta mitään lompakolleni sopivaa. Edes outlet myymälästä. Liike oli täynnä toinen toistaan upeampia laukkuja ja itse olen ihallut Furlan laukkuja jo pitkään. Ne ovat aina ihanan tyttömäisiä, siroja ja kauniita. Myymälän toisessa päässä oli pieni poistonurkkaus, josta ystäväni bongasi muutaman eri laukun. Menin viereen ihailemaan ja rakastuin heti tähän ja toiseen melko samanlaiseen. Mielenkiinnosta katsoin hintaa ja ei ollut kaukana, etten alkanut kiljua. 388 euron laukku oli nyt poistohintaan alle 150 euroa. 

Mä en ole ikinä ollut mikään hirveä merkkituotteiden fani, sillä mä en pystyisi käyttämään tuotetta, jos se olisi maksanut todella paljon. Pelottaisi koko ajan, että se menisi rikki tai kuluisi. Ostamani laukku oli kuitenkin niin kaunis ja käytännöllinen sekä hintaluokaltaan vielä siedettävä. Tulette taatusti näkemään tätä laukkua kyllästymiseen asti blogissani hah :D

Kasvonaamio // Natura Estonica Bio

Natura Estonica Bion seka- ja normaali-iholle tarkoitettu kasvonaamio tarttui vähän sattumalta ostoskoriini, kun katselin uteliaana luonnonkosmetiikkahyllyjen tarjontaa. Hinnallaan tätä ei oltu myöskään pilattu (noin 2e). Mikäli tuote on kokeilemisen arvoinen, tulen varmasti kertomaan tästä myöhemmin lisää.

Olin yllättynyt, ettei mukaan lähtenyt enempää kosmetiikkaa. Käytiin pyörähtämässä Sephorassa, mutta huomattuamme samat hinnat kuin Suomessa, niin ei viititty tuhlata enempää aikaa siellä. Rannalla sijaitsevassa ostoskeskuksessa oli muutama kosmetiikkaliike, joissa oli ainakin tuolloin hyviä tarjouksia. Esimerkiksi Clarinsia, Lancomea, Dioria ja Cliniqueta olisi saanut noin 20-30% halvemmalla kuin Suomesta. Ystäväni osti myös hajuveden, jotka tuntuivat olevan jopa 50% edullisempia Espanjassa kuin Suomessa.

Olisi kiva kuulla, että mitä tykkäsitte ostoksista? Nousiko joku ylitse muiden? :)