ESIMAKUA BARCELONASTA

Heippa! Palasin Barcelonasta sunnuntaina, mutta jäin vielä Mikkeliin vanhempieni luokse. Kävin tekemässä muutaman kotitaloustunnin seurannan, joista pitäisi kirjoittaa raportti ennen kesälomalle siirtymistä. Samalla oli kyllä mukava viettää vähän enemmän aikaa perheeni kanssa. Tänään päivällä saavuttiin Savonlinnaan ja en ole oikeastaan muuta jaksanut tehdä kuin käydä kaupassa ja ladattua reissukuvat koneelle. Kotiin oli aivan ihana palata, vaikka matka olikin erittäin onnistunut ja tapahtumarikas. Olen koittanut parhaani mukaan nukkua univelkoja pois ja nauttia ajasta rakkaiden kanssa. :) Seuraavat pari viikkoa tulee olemaan aikamoista hyllynmyryä, ja tiedossa onkin muuton lisäksi pari tenttiä, yksi perinteinen koulupäivä ja raportin kirjoittelua. Pakkaaminenkin on aivan alkutekijöissä, mutta onneksi on vielä viikko aikaa heh..

Nyt päästän teidät näkemään esimakua minun ja ystäväni Barcelonan matkasta. Reissupostauksia ja lyhyttä vlogia tiedossa!

 1 Auringonottopäivä hotellimme upealla kattoterassilla. 2 Pizzaa ja 1 paella, joka oli pettymys. 112 Kilometriä kävelyä, jonka seurauksena 4 rakkulaa molemmissa jaloissa. 2 Pienen pientä sadekuuroa, mutta muuten saatiin nauttia pääosin auringosta. 5 Mieletöntä ostosta, jotka tulen taatusti esittelemään jossain vaiheessa. 4 Uutta tuttavuutta ja 6 metromatkaa koko loman aikana. 

Meidän matka sisälsi tunteita laidasta laitaan - naurua, itkua, ärsytystä, mutta myös kymmennittäin onnellisuuden hetkiä. Ruoka ei jäänyt positiivisessa mielessä mieleen, vaikka kovasti koitettiin löytää paikallisten suosimia paikkoja. Lisäksi eksyttiin lukematon määrä paperikartasta huolimatta. Silti meillä oli ihan mielettömän hauskaa ja luulen, että tätä matkaa muistellaan Niinan kanssa vielä pitkään. Mikä onni on omistaa tuollainen ystävä <3

Palataan taas pian!