BASIC SCHOOL OUTFIT

Alkusyksyssä on monia ihania puolia, jotka unohtaa kesällä ja erityisesti silloin, kun kesä alkaa muuttumaan vähitellen syksyksi. Iskee kamala tunne vatsanpohjaan, kun kuvittelee sitä jatkuvaa, päivästä toiseen kestävää sadetta, harmautta ja kylmyyttä. Tänään on juuri sellainen päivä - siis sateinen, mutten silti tunne oloani vielä ainakaan ahdistuneeksi.

Syksyssä on nimittäin myös ihania puolia. Jos ja kun ulkona sataa vettä, voi hyvällä omatunnolla linnoittautua viltin alle teekupin kanssa. Lukea kirjaa tai katsella telkkaria, laittaa kotia vähän syksyisemmäksi ja sytytellä kynttilöitä. Ja hei, ei aina sada. Parhaimmillaan tulee pelkkiä sadekuuroja jokunen päivä ja muuten saadaan nauttia auringosta ja useamman asteen lämmöstä. Myös syyspukeutuminen on ihan omaa luokkaansa ja itselleni kaikkein mieluisinta aikaa pukeutua. Kaikki ne muhkeat ja pehmeät neuleet, farkut ja vahapintaiset housut, nilkkurit ja nahkatakit, hatut ja huivit.. 

Näissä kuvissa on tällainen perinteinen syksyinen koulupäivän asu. Tyylikästä, mutta rentoa ja mukavaa. Farkut löysin kesän alussa Carlingsilta ihan sattumalta ja vitsit, miten joustavat ja hyväntuntuiset ne on jalassa. Ei edes ahdista, vaikka vyötärö ei olekaan mikään super korkea. Kaikista paksuimmat neuleet saavat odottaa vielä hetken, joten jatkukaa pliis lämpimät kelit vielä edes kuun loppuun! Niklaksen kanssa puhuttiin eilen siitä, että jos nämä yli +10 asteen kelit ja ainakin välillä näyttäytyvä aurinko jatkuisi marraskuulle asti ja sitten tulisi talvi kerralla, ei tarvitsisi masentua kesän loppumisesta. No tietäähän sen, ettei näin tule käymään. Pahimman syys/talvimasennuksen keskellä täytyy alkaa suunnittelemaan seuraavaa reissua lämpöön ;)

Toppi // ASOS, Bleiseri // H&M, Farkut // Carlings, Kengät // Andiamo, Aurinkolasit // Norr

Millaisia ajatuksia saapunut syksy herättää teissä? 🍁