BEDROOM

 

Oikein ihanaa naistenpäivää kaikille meille naikkosille! Toivottavasti olette saaneet tänään normaalia enemmän pusuja, haleja, kohteliaisuuksia tai hymyjä. Keskusteltiin töissä asiasta, ja joku NAINEN tokaisi, että ihan turha päivä. Pyh, sanon minä! Mitä haittaa tästä päivästä muka on? Ainakaan naisen kannalta (jos nyt ei vaadi kuuta taivaalta..). Mua odotti pöydällä ihan ilman mitään pyyntöä kaunis kukkapuska.. <3

Ideana oli kuitenkin tulla näyttämään muutama kuva meidän tämän hetkisestä makuuhuoneesta, jossa ei tosin ole tapahtunut mitään suurempia muutoksia. :D Kuten kerroin aiemmin, saatiin "uusi" sänky mummolta ja vaarilta. Tämä sänky on vaan niin paljon parempi kuin meidän edellinen. Samalla nappasin myös heidän entisen sängynpäädyn kokeiltavaksi ja mielestäni se kruunaa koko huoneen! Jossain vaiheessa olisi tarkoitus hommata sellainen pehmeä sängynpääty, mutta tämä kelpaa hyvin siihen saakka :) Ne on nimittäin uskomattoman kalliita..

Tällä hetkellä tykkään meidän makuuhuoneesta entistä enemmän. Jos jotain saisi muuttaa niin hommaisin avohyllyn tilalle jonkinlaisen lipaston sekä vaihtaisin nuo kamalat ja kuluneet tapetit. No, mutta näillä mennään!

Sain joululahjaksi "kummitytöltäni" yllä näkyvät suloiset tyynyliinat varustettuna neidin jalkapohjilla. Super suloinen idea! Nyt odottelemaan jospa kohta saisin Niklaksen leipomia kinkkujuustosarvia ;)