HELEYTTÄVÄ KASVOHOITO: BIODROGA MD

Kuulas ja puhdas iho kulkee käsi kädessä itsevarmuutemme kanssa. Mikäli kasvojen iho voi huonosti, vaikuttaa se meidän mieleemme ja sitä kautta ulkoiseen olemukseemme. Ihonhoitoon kannattaa siis oikeasti panostaa mm. runsaalla vedenjuonnilla, terveellisillä elämäntavoilla sekä oikeanlaisilla ihonhoitotuotteilla. Myös erilaisista kasvohoidoista voi saada apua. Pidetään siis nassuistamme huolta :)

Sain äitini kanssa kutsun Kirsi Ritosalon Kauneushuoneeseen, joka sijaitsee Mikkelin keskustassa, Vuorikadulla. Viime kerralla kokeilimme minulle silloin tullutta uutta kasvohoitoa, Hydrafacialia, jossa olen käynyt nyt muutamaan otteeseen. Se on ehdottomasti kaiken hypetyksen arvoinen! Tällä kertaa pääsimme äitini kanssa tutustumaan uusimpaan kasvohoitoon - Biodroga MD:hen, joka sopii ikää katsomatta kenelle tahansa. Kasvohoidon aikana käytetyt tuotteet valitaan jokaisen ihotyypin mukaan. Mikäli kaipaat kasvoihin enemmän eloa, heleyttä ja kirkkautta, sopii tämä hoitomenetelmä juuri sinulle! 

Mistä Biodroga MD kasvohoidossa on kyse?

Biodroga MD kasvohoito on siis uusi kasvohoitomenetelmä, joka on suunniteltu yhdessä ihotautilääkärien kanssa.  Perinteisten emulgaattorien sijasta MD-tuotteissa käytetään kasvipohjaista Derma Membrane Complexia, jonka rakenne vastaa ihon omaa rakennetta. DMC toimii kuljettimena aktiiviaineille ja mahdollistaa niiden tehokkaan imeytymisen ihoon korjaten ihon luonnollista suojakalvoa. 

Hoidon aikana käytetyissä tuotteissa ei ole käytetty mineraaliöljyjä, geenimuunneltuja raaka-aineita, barabeeneja eikä lisättyjä hajusteita. Kasvohoito ja sen aikana käytetyt tuotteet soveltuvat siis erinomaisesti melkein mille tahansa ihotyypille.

Mistä Biodroga MD kasvohoito koostuu?

Se koostuu neljästä eri vaiheesta, joilla jokaisella on oma, tärkeä tehtävänsä:

  1. Huokosten avaaminen kuorinnalla ja hionnalla.
  2. Solujen stimulointi, jonka avulla ainesosat imeytyvät ihoon.
  3. Solujen suojaaminen antioksidanttien avulla.
  4. Ihon suojaaminen.

Mitä hyötyä Biodroga MD kasvohoidosta on?

  • poistaa kuollutta ihosolukkoa -> iho tuntuu ja näyttää heleältä!
  • hoitaa ja puhdistaa epäpuhtauksia
  • nopeuttaa solujen kulkeutumista ihon pintaan
  • iho tuntuu tasaiselta ja pehmeältä
  • ihon kyky sitoa kosteutta on entistä parempi -> voiteet ja seerumit imeytyvät ihoon paremmin!

Kenelle sopii / ei sovi?

Koska hoitomenetelmä on suunniteltu yhdessä ihotautilääkärien kanssa, se soveltuu monelle eri ihotyypille. Hoitoa ei kuitenkaan suositella esimerkiksi äärimmäisen herkälle, lääkeaineiden vahingoittamalle tai auringonpolttamalle iholle. Myös erilaiset haavat ja äkilliset infektiot sekä tulehduksellinen akne voi olla este hoidolle. Tarkista asia kuitenkin kosmetelogilta, mikäli epäilet hoidon sopimista sinulle. :)

Paljonko yksi hoitokerta maksaa?

Hoitoon käytettävät tuotteet valitaan ihotyypin mukaan, joten hinta riippuu hoitotyypistä ja kestosta. Hinnaston näet kuitenkin täältä.

Äitini on 50-vuotias, joten hänelle tehtiin Biodroga MD anti-age -hoito. Äidilläni on hyvin puhdas iho, joten tavoitteena oli enemmänkin kirkastaa ja heleyttää sitä sekä auttaa ihoa vastaanottamaan paremmin voiteita ja seerumeita. Jo ensimmäisen vaiheen eli kuorinnan jälkeen, iho näytti huomattavasti raikkaammalta ja puhtaammalta. 

Äitini kuvasi hoitoa näin: "Itse hoito tuntui rentouttavalta, vaikka happokuorinnan aikana iholla tuntui pientä kihelmöintiä. Se meni kuitenkin nopeasti ohi. Jo heti yhden hoitokerran jälkeen iho kirkastui ja juonteet näyttivät pienentyneen. Iho tuntuu nyt joustavammalta ja kiinteämmältä sekä täyteläisemmältä. Voin ehdottomasti suositella Kirsiä ja tätä kasvohoitoa kaikille. Kiitos Kirsi!"

Mikäli kärsit esimerkiksi epäpuhtaasta ihosta ja suurista ihohuokosista, arvista ja epätasaisesta ihosta, rypyistä ja juonteista, pigmenttiläiskistä tai vaikkapa kuivasta ja hilseilevästä ihosta, sopii Biodroga MD erinomaisesti juuri sinulle!

Ps. Nyt kannattaa käydä tykkäämässä Kauneushuone Kirsi Ritosalon Facebook -sivuista, sillä sinne ilmestyy lähipäivinä mieletön arvonta. :)

Yhteystiedot: Kauneushuone Kirsi Ritosalo, kosmetologi SKY, Vuorikatu 6 D 35, II krs, 50100 Mikkeli, puh. 040 551 6232.