BLOGGAAJAILTA TERTIN KARTANOSSA

Viime perjantaina oli jo pitkään odotettu päivä. Meillä oli nimittäin luvassa Kaakon Viestinnän järjestämä bloggaajailta Mikkelissä sijaitsevassa Tertin kartanossa. Bloggaajia kertyi noin 30 ja oli kyllä mahtavaa päästä tutustumaan joihinkin vähän paremmin. Olin kuullut paljon hyvää Tertin kartanon ruoasta, joten mun ei tarvinnut montaa kertaa miettiä, että lähtisinkö tuonne :D

Koska saavuin paikalle ennen muita, kerkesin hetken aikaa ihastelemaan tuota upeaa kartanoa ja sen jouluista sisustusta. Tuli ihanan lämmin ja kodikas olo :) 

Ilta lähti käyntiin sillä, että emäntänä toiminut Heli Pyöry esitteli meille päärakennusta ja sen eri huoneita. Siinä oli kyllä niin positiivisen ja energisen oloinen ihminen, joka selvästi piti työstään. Peukut hänelle! 

Esittelyn jälkeen meille 'esiintyi' Havaintoja parisuhteesta -blogin kirjoittaja Sami Minkkinen. En ole ikinä itse asiassa lukenut hänen blogiaan, mutta Facebookin kautta kylläkin naureskellut toisinaan Samin kirjoituksille. Hauska, ihana, avoin mies :D

Kuva: Annun Tuulentuijottaja blogista.

Seuraavaksi päästiin vielä koristelemaan pipareita ja tekemään ostoksia pienessä kaupassa, jossa myytiin mm. sisustusesineitä ja pieniä naposteltavia. Harmi, että lompakko oli jäänyt kotiin, joten piti vain tyytyä ihastelemaan..

Ilta huipentui totta kai syömiseen. Kyllä siinä hetken aikaa ihasteli kattausta ja kaikkia niitä ruokia, mitä oli tarjolla. Mainittaakon nyt erilaiset lohet, siikaa, karitsaa, lammasta, salaatteja, kasviksia, hyydykkeitä ja itsetehtyä näkkäriä.. Unohtamatta tietenkään mahlashotteja ;)

Niklas tuli hakemaan mut yhdeksän maissa ja loppuillaksi käperryinkin poikien kainaloon katselemaan leffaa ja nauttimaan pari lasillista punaviiniä..

Suurkiitos illasta Kaakon Viestinnälle - ei lainkaan huono tapa viettää syntymäpäiviä!