BYE BYE FINLAND AND HELLO MONTENEGRO ✈️

Pakko kertoa lyhyt stoori näihin kuviin liittyen. Päätin ennen työvuoroa käydä nappaamassa muutaman kuvan meidän työpaikan lähellä olevalla pellolla. Ensinnäkin taiteilin kameran kohdistamisen kanssa oikeaan kohtaan ja itselaukasimen kanssa samalla, kun hypin ojassa nokkosten keskellä. Jalkoja poltti aika pirusti, mutta minähän halusin nämä kuvat, joten en luovuttanut :D Lähdin sitten autolla ajamaan tyytyväisenä työpaikalle tarkistaen vielä ensin, ettei konepellille jäänyt kameran linssiä ym. pikkusälää. Kaikki mukana ja kaasu pohjaan. 50 metriä ajettuani alkoi autosta kuulua kamala kolina. Ensimmäiset sekunnit olin varma, että nyt tää auto hajoaa käsiin. Sitten mulla välähti, että aurinkolasit olivat jääneet katolle ja näin takapeilistä, että siellä ne keskellä tietä lojuvat. Onneksi ei ollut ruuhkainen tie ja lasit olivat ehjät haha!

Eilen mulla alkoi reilu viikon mittainen loma töistä ja ensi yönä lähdetään vihdoin reissuun. Lomakohdetta mietittiin pitkään ja puntaroitiin mm. Kroatian, Portugalin ja Montenegron väliltä. Lopulta päädyttiin Montenegroon, jonne löytyi fiksun hintaiset suorat lennot. Viikon aikana vaihdetaan kerran paikkaa ja hotellia, jottei reissu mene liikaa juoksemiseksi. Meidän ensimmäinen hotelli näyttää niiiin viihtyisältä, että siellä otetaan varmaan aika rennosti ja maataan joko uima-altaalla tai rannalla. Muutama akitviteetti myös luvassa, mutta ei ole liikaa suunnitelmia - mennään ihan fiiliksen mukaan :)

Matkan ajaksi on muutama postaus ajastettuna, kuten meidän asuntoesittely. Pst! Reissua voitte seurata Instagramista, josta löydätte mut nimellä suviparkkinen. Ihanaa viikkoa myös teille <3