CHEERLEADER


Näin tänään yli kuukauden tauon jälkeen Niinaa, joka muutti alkuvuodesta toiselle paikkakunnalle opiskelujen perässä. Voi, kuinka ikävä mulla oli ja on tuota tyttöä. ♥ Ollaan Niinan kanssa asuttu toistemme naapureina ja  tunnettu toisemme ihan vauvasta asti. Pienenä meillä oli aina ihan omat leikkimme. Milloin oltiin kommandoja, joku päivä leikittiin mäkkäriä ja toisena katseltiin salaa kauhutrailereita netistä. :-D Harvemmin leikittiin millään barbeilla tai nukeilla niinku vois tytöistä kuvitella.

Jotenkin tänään kahvilla ollessamme tajusin, että hitto, mehän ollaan jo aikuisia. Enää ei leikitä hiekkalaatikolla tai vietetä koko iltaa leikkipuistossa. Nyt nähdään silloin, kun on mahdollisuus (eli aika harvoin välimatkan takia) & silloinkin aikaa saattaa olla vain muutama tunti. Tästä huomaa, kuinka upea lapsuus mulla on ollut. Välillä toivoisin, että voisin palata tuohon hetkeen.. Onneksi muistot (ja Niina♥) säilyvät. :-)


Tämä ilta vietetään visusti kotona. Ajateltiin katsoa joku leffa ja syödä jotain hyvää. Siitä taitaa olla jo kuukausi, kun ollaan viimeeksi oltu perjantai ihan kotona! Huomenna puolestaan mennään näillä näkymin N porukoille yöksi. Nyt hyökkään Niklaksen kainaloon - Oikein mukavaa viikonlopun alkua! :-)