DEAR SANTA CLAUS

Muistatteko, kun pienenä joululahjojen miettiminen alkoi viimeistään marraskuun alkupuolella? Kun lelukuvastoja alkoi pikku hiljaa tippumaan postilaatikkoon, alkoi kamala merkkaaminen periaattella raksi jokaisen lahjatoiveen kohdalle (eli joka sivulle :D).. Kun kilometrin mittainen joululahjatoivelista oli valmis, jätettiin se muutaman karkin kera ulko-oven kuistille. Pitihän tonttujen saada matkakarkit.. ;)

Ajattelin aluksi, ettei mulla ole tänä vuonna minkäänlaisia lahjatoiveita. Nyt kuitenkin viimeisten viikkojen aikana olen muutaman (tarpeellisen) toiveen keksinyt, ja koska multa on pariin otteeseen kysytty mitä haluaisin joululahjaksi, päätin tehdä niistä pienen kollaasin. Mitä kaikkea te olette toivoneet lahjaksi?

Clarinsin kasvovesi sekaiholle, joka on itse asiassa samaa sarjaa uuden kasvovoiteeni kanssa. Kasvovoide on ollut todella hyvää. Ei kiristä ihoa yhtään ja auttaa ainakin jonkin verran vähentämään kiiltoa.

Paul Mitchellin suihkutettava lämpösuojasuihke. Tästä olen lukenut paljon hyvää eikä multa löydy tällä hetkellä ollenkaan lämpösuojaa!

Vallillan pussilakanat.  En enää muista, mitkä lakanat toivoin, mutta onneksi Vallilan lakanat ovat aina  yhtä upeita!

Flanelli shortsit. Tykkään kotona pukeutua mahdollisimman rennosti ja usein päältä löytyy huppari ja kollarit. Yläosan on oltava pitkähihanen, mutta alaosana voi olla shortsit. Kunhan ne on mukavat! 

Lahjakortteja tai rahaa. Näillä saa sitten ostaa mieleistä ja tarpeellista. :)