EN PÄÄSSYT BAARIIN SISÄÄN

Kylläpä oli taas viikonloppu - ihana ja hauska sellainen! Olimme viettämässä viikonloppua Mikkelissä. Kotona hengailua, pikkuveljen viereen nukahtaminen kesken leffan, ruoanlaittoa, mummon ja vaarin luona kyläilyä, vuoden ensimmäinen mökkireissu ja pieleen mennyt baarireissu kaverin kanssa. Eikö kuulosta aika tapahtuman täyteiseltä?

Toi baarireissu oli täysi floppi. Olemme viimeeksi olleet tämän hyvän ystäväni kanssa juhlimassa vuosia vuosia sitten. Biletettiin rutkasti enemmän alaikäisinä kuin täysikäisinä haha! Laittauduimme yhdessä ystäväni äidin luona ja vaihdettiin kuulumisia parin kuukauden ajalta. Baarin eteen tullessamme ajattelin kerrankin olla fiksu ja kaivaa henkkarit ennen kuin niitä edes kysyttäisiin. Nykyään on aika 50-50 kysytäänkö niitä, joten olisi pitänyt olla hiljaa ja kävellä tyytyväisenä sisään. Miksi? No koska meikäläinen oli unohtanut ajokortin salireppuun, joka oli totta kai Joensuussa. Siellä se oli lojunut melkein kaksi viikkoa, joka ehkä kertoo ajokortin tarpeellisuudesta. :D Ei mua sitten huolittu baariin sisään, joten railakas bileilta vaihtui siihen, että nukahdin ennen kello kahtatoista. Ensin ärsytti ja harmitti pirusti, mutta sitten osasin jo naureskella itsekseni. Ehkä nämä "raudat" nuorentavat mua niin paljon, en tiedä... 

Ehkä ensi kerralla tarkistan lompakkoni sisällön ennen kuin lähden jonnekin yli 200 kilometrin päähän. Onko teille käynyt koskaan näin, että unohdatte henkkarit kotiin ettekä pääse baariin sisään?