ENSIMMÄISET KUVAT TURKISTA

Hiphei - täällä ollaan taas! Maanantaina palasimme Turkin lämmöstä, mutta viime päivät ovat menneet ohi kamalan nopeasti, joten en ole tännekään kerennyt (jaksanut) tulla. Maanantai-iltana kävin tekemässä tentin, joka meni yhden tehtävän osalta ihan penkin alle. Harmittaa kovasti, jos en pääse koetta läpi tuon yhden tehtävän takia, kun kaksi muuta menivät ihan kivasti.. Nyt vaan odotellaan tuloksia peukut pystyssä! Teen samanaikaisesti siis kaksi eri kurssia, ja toisesta sain 4. Siitä olen erittäin tyytyväinen :) Nyt pitäisi ilmoittautua seuraaville jaksoille.

Mutta itse reissuun. Olimme siis syyslomaviikon Turkin Marmariksessa (tai Icmelerissä), en ole itsekään oikein varma kummassa olimme hahha! Matkamme varattiin Aurinkomatkoilta ja hotellina toimi Grand Yazici Club Marmaris Palace. Hotellin tähtiluokitelma oli 4-, mutta kerron hotellista lisää erillisessä postauksessa. :) 

Olin aluksi hyvin skeptinen Turkkiin lähdöstä syyslomalla, sillä pelotti ettei siellä ole tarpeeksi lämmintä. No lämmintä siellä oli (päivisin noin +25 astetta ja iltaisin +19), mutta juuri tuolle viikolle sattui useampi sateinen/pilvinen päivä. Totta kai heti sunnuntaina alkoi taas pitkä aurinkoinen jakso.. Tasan kolmena päivänä saimme nauttia auringosta, mutta muina päivinä oli pilvistä ja esimerkiksi perjantaina satoi koko päivän kaatamalla vettä. Myös pari ukkosmyräkkää piti meitä muutamina öinä valveilla. :D Onneksi pilvisinä päivinä tarkeni ilman pitkiä vaatteita, sillä niitä ei oltu varattu juuri lainkaan mukaan..

Sää rajoitti jonkun verran meidän suunnitelmia. Olisin halunnut käydä Rodoksella (tästä on pakko kertoa myöhemmin lisää :D) ja Dalyanin suistoalueella. Muutamina päivinä kävimme Marmariksessa. Siellä kiertelimme kujia ja pistäydyimme Marmariksen linnassa. Parina iltana  söimme Icmelerissä ja kerran vuokrasimme rämäpyörät, joilla oli aika tuskaista pyöräillä. Muutoin hengailtiin paljon hotellin kylpylässä, altaalla ja rannalla. Syöminen oli myös yksi suuri aktiviteetti, sillä hintaan kuului all inclusive haha..

Marmaris ja ylipäätään Turkki ei vieläkään päässyt lempikohteekseni. Se on sellainen maa, johon voin mennä jos muualle ei jostain syystä pääse. Marmarikseen en kuitenkaan lähtisi uudestaan, vaikkei siinä periaatteessa mitään vikaa ollutkaan. Sanoisin, että kerralla nähty paikka eikä aiheuttanut sellaista fiilistä kuin esimerkiksi Rodos.

Näitä aurinkoisia kuvia on kiva katsella tällaisina sateisina päivinä.. Nyt lähden peiliostoksilla iskän kanssa. Palaillaan tässä lähiaikoina uusien matkakuvien kanssa :) Mukavaa torstaita!