FEBRUARY THROUGH MY PHONE

Helmikuu. Kuukausi, jolloin pitäisi olla kovat pakkaset. Mitä me saatiin? Nollakelit & ihan liian monta pilvistä ja sateista päivää - mälsää! Helmikuusta jäi jotenkin ankee maku suuhun. Aurinkoisia päiviä taisi olla vain muutama, ja ulkoilut jäi ihan minimiin. Jos kunnon talvi oli tässä, niin voisiko tulla kevät. 

Okei, tapahtui tässä kuussa muutamia kivojakin asioita :-)

Helmikuun alkupuolella juhlittiin vaarini syntymäpäiviä, ja juuri se päivä oli sopivasti aurinkoinen. Käytiin iskän kanssa napsimassa jäällä pari kivaa kuvaa - tässä yksi niistä. :-) // Yksi arkiaamu, kun oltiin iskän kanssa kahdestaan kotona. Juteltiin niitä näitä ja juotiin pari kupposta teetä. Laatuaikaa isin kaa <3 // Monen viikon tauon jälkeen innostuin loihtimaan itselleni sauvakihartimella kikkarat. Ihan kivathan niistä tuli!

Pari viikkoa sitten nähtiin Niinan kanssa & vaihdettiin kerralla useamman viikon kuulumiset. Kylläpä mulla oli ikävä sitä tyttöä! // Sain N:ltä yllätysillallisen & kimpun vaaleanpunaisia tulppaaneja <3 // Ystävänpäiväpusu. // #happy

Nää kuvat saa nyt tuntumaan, että helmikuussa paistoi aurinko lähes joka päivä, mutta ei se paistanut. Jotenkin silloin kuvia tulee vaan räpsittyä enemmän. :-D // Laskiaisen kunniaksi tein laskiaispullia. // Kuukauden kohokohta oli kuitenkin se, kun sain kuulla musta tulevan kummitäti tälle ihanalle pienen pienelle neitokaiselle <3 // Puss!

Viime viikonloppuna oltiin kattomassa ralleja. Aika booring ettenkö sanois.. // Sain äitiltä pitkään himoimani orkidean. Ihana mama! // Haluan haluan haluan!!

Oltiin keskiviikkona pitkästä aikaa vähän juhlimassa, joten seuraavana aamuna oli kauhea. Piti tehdä kunnon voimajuoma, jotta pystyin käyttää Zazua vähän ulkona. :-D // Illasta N tuli myös meidän porukoille, joten haettiin pizzaa ja saunottiin. Ihanan rento koti-ilta! // Tänä aamuna olo olikin huomattavasti parempi, joten käytiin pariinkin otteeseen ulkoilemassa jäällä ja metsässä. 

Nyt lähden laittautumaan nätimmäksi, sillä nähdään illasta Niinan kanssa & käydään jossain ottamassa muutamat. Kivaa viikonloppua ! ♥