FIRST SNOW

Viikonloppu tuli ja meni ja piti ihan miettiä, että mitä sitä tuli oikein tehtyä. Päällimmäisenä mieleeni jäi ensilumi, jota tulikin sitten oikein urakalla. Puut näyttävät niin upeilta lumipeitteineen. Voisin ihastella tuota näkyä vaikka kuinka kauan! Meidän pikkuherra oli myös aavistuksen verran innoissaan. Lenkitkin alkoivat heti sujua huomattavasti paremmin, kun enää ei tarvinnut tassujaan kastella.. Valitettavasti huomisesta lähtien alkaa vesisateet ja kunnon plussakelit, joten tämä lumi-innostus jää lyhyeksi. Voi kumpa saisimme valkoisen joulun..

Perjantai-illan vietin tosiaan päivystyksessä. Lauantaina kipaisin nopeasti Sokoksella ja apteekissa. Muuten päiväni kului pitkälti sohvalla teetä lipittäen. Koko päivän oli kamala lumipyry, joten jo lauantai-illasta maa oli valkoisena. Teimme Zazun kanssa muutaman lyhyen lenkin, ja ilta päättyi rentouttavaan saunaan ja Niklaksen tekemään pizzaan. Kyllä uni maistui sen jälkeen.. :) Sunnuntaina kävimme aamusta pikaisesti mummolassa, josta lähdinkin suoraan vanhempieni luokse. Tultiin Zazun kanssa vasta tänä iltana takaisin kaupunkiin. Nyt on ihanaa olla kynttilänvalossa ja katsella samalla hömppäohjelmia eli Hottiksia.. N on harjoituksissa, joten saan olla ihan yksikseni. Välillä on vaan kiva olla yksin, kun saa katsoa televisiosta mitä haluaa ilman toisen valituksia.

Huomenna ajattelin parin viikon tauon jälkeen imuroida ja siivoilla kotia. Päivän kuitenkin kruunaa kampaaja, joten koko päivän olen koittanut löytää pinterestistä inspiraatiokuvia, joita näyttää kampaajalle.. Edelleen oon vaan hukassa, mitä muutosta haluaisin hiuksiini! Voisinko etukäteen tietää millainen lopputuloksesta tulisi, niin ei tarvitsisi arvuutella sopiiko joku väri tai malli? :D