FLUNSSAA JA ULKOILUA

Viikonloppu tuli vietettyä Etelä-Savon sydämessä eli Mikkelissä. Oli ihana päästä näkemään perhettä ja yhtä nuoruusajan ystävääni, jonka kanssa näemme nykyään aivan liian harvoin. Viime kerrasta oli vierähtänyt yli vuosi, joten kuulumisien vaihdossa kului useampi tunti.. Puhuttiinkin yhdessä siitä, kuinka ihanaa oli, että juttu lenti ihan yhtä rennosti kuin ennenkin. Mikään ei siis ollut muuttunut, vaikka yhteydenpito onkin vähentynyt vuosien aikana. Osa ystävyyssuhteista säilyy läpi elämän, ja se jos mikä lämmittää mieltä <3 

Hyvän ystävän näkemisen lisäksi tuli ainakin paljon ulkoiltua. Lauantaina aurinko pilkisti kauniisti pilvien takaa ja muutenkin pakkasta oli juuri sopivan verran ulkoiluun. Käytiinkin äitin ja Zazun kanssa heittämässä lähes kahden tunnin lenkki ensin metsässä ja sitten vielä jäällä. Zazu oli taas ihan elementissään, kun sai juoksennella vapaana ja nuuskutella menemään sen minkä kerkesi.. :)

Mikkelissä käyminen teki hyvää, vaikka ihan ongelmitta viikonloppu ei sujunut. Meinaan, että meidän matkan aikana iskenyt flunssa on ollut niin sitkeä, että oli jo kolmatta kertaa käytävä lääkärissä. Lauantaina iski tämän lenkin jälkeen jäätävä otsakipu, joka ei helpottanut vielä sunnuntainakaan. Sain ajan lääkärille ennen Savonlinnaan lähtöä, mutta koska oli sunnuntai, ei mitään kokeita tai kuvia voitu ottaa. Lääkäri oli myös sitä mieltä, ettei mitään flunssaa kummempaa ole. Tänään sitten marssin erikoislääkärille, sillä otsakipu vaan jatkui ja jatkui. Otettiin röntgenkuvat, joista paljastui poskiontelotulehdus. Hassua, ettei poskiontelot ole ollenkaan kipeät enkä ole mistään pahemmasta nuhasta kärsinyt.. Kipu vaan heijastuu otsaan, jossa sielläkin oli tosin märkää havaittavissa. Nyt 10 päivän antibioottikuuri ja toivottavasti sitten ollaan täysin elävien kirjoissa. En mielellään enää ravaa lääkärillä..

Toivottavasti teillä oli myös mukava viikonloppu ja uusi viikko on lähtenyt vähän paremmin käyntiin kuin omani. Eiköhän omakin olo ala parantua pikimmiten :)