FURRY FRIEND TAG "ZAZU"

Olen... Zazu, ikää kohta 5-vuotta ja rodultani mittelspitz. 

Parhaat päikkärit nukun... Milloin missäkin, mutta useimmiten olohuoneen lattialla tai sohvalla.

Paras kaverini on... Ei ainakaan kukaan karvainen otus.. Ihmiset on kivempia ja erityisesti mun isäntäväki :)

Jos saisin valita, ruokakupistani löytyisi aina... Ruokaa. Ei väliä mitä, sillä syön kaiken mahdollisen lihasta karviaismarjoihin (katso alla oleva kuva heh..).

Kun minua pyydetään tuomaan lelua, kannan omistajani eteen... Suurella todennäköisyydellä pallon, jonka naapurimme antoi meille kauan sitten. Pehmeät ja pienet pallot on parhaita!

Kotihiiri, agilitykiitäjä vai näyttelyiden palkintorohmu? Jalkapallon pelaaja. Mami koitti joskus harrastaa mun kanssa rallitokoa, mutta se oli välillä vähän rankkaa, kun mua ei kiinnostanut muu kuin ne herkut. Jos en saanut herkkua heti, niin sitten kiljuin kuin tyttö.. Itse asiassa sama homma näyttelyiden suhteen..

Mikä muisto tai tapahtuma on jäänyt pörröisestä elämästäsi parhaiten mieleen? Saanko sanoa pari muutakin, kun muuten on liian vaikea valinta? Kaikki mummola- ja mökkeilykerrat, veneestä järveen tippuminen ja iison hirvenluun löytäminen ja syöminen (jonka seurauksena mahani meni ruikulille - hups!)..

Kenet blogosfäärin karvaturreista haluaisit tavata? Mä, kun en niin muista karvaotuksista välitä, mutta oliskohan kellään pupua.. Puput (tai lähinnä pehmopuput on kovassa käytössä) krööhöm :D