GRAND YAZICI CLUB MARMARIS PALACE

Meidän hotellimme oli siis Grand Yazici Club Marmaris Palace, ja sen luokitus oli Aurinkomatkojen sivuilla 4-. Koska hintaan kuului all inclusive, syötiin lähes aina hotellilla paria iltaa lukuunottamatta. Kokonaiskuva hotellista oli hyvä, mutta muutama asia tuotti pienen pettymyksen. Ruoka oli aika mautonta & kaikki maistuivat samalta (suolaa ja pippuria piti aina itse lisätä). Iltaisin oli lähestulkoon samat ruuat, joten jo viikossa ehti kyllästyä. Lisäksi huoneissa oli jonkin verran näkyvissä kuluneisuutta, ja tässä varmasti yksi syy, minkä takia hotellilla ei ole parempi luokitus.

 

 

Plussaa hotelli saa kuitenkin kivasta sijainnista. Marmarikseen on matkaa noin 5km ja Icmeleriin 2km. Meidän huone sijaitsi 4.kerroksessa, joten sieltä oli mahtavat merinäköalat! Hotellilla on kaksi erillistä uima-allas aluetta sekä lapsille tarkoitettu uima-allas. Lisäksi löytyy muutama liukumäki. Vietimme aurinkoisina päivinä puolet ajastamme rannalla, sillä aurinkotuolit olivat ilmaiset. Merivesi oli ihanan lämmintä tuohon aikaan vuodesta! Ilmaiseksi sai pelata tennistä, biljardia, pingistä, minigolfia, käyttää kuntosalia & spa:ta sekä kokeilla polkuvenettä. Ihan kivasti siis löytyi aktiviteetteja. Kuntosali oli pienoinen pettymys, sillä lähes kaikki laitteet olivat ylävartalolle suunnattuja. Spa:ssa kävimme lähes joka päivä saunomassa ja uimassa. Kokeiltiin myös turkkilaista kylpyä, joka oli kiva kokemus kaikin puolin :) Puoli tuntia maksoi 25e henkilöltä.

 

 

Kokosin kollaaseihin muutamia kuvia aamupalalta, lounaalta ja illalliselta. Koitettiin ennen matkan varausta etsiä kuvia ruuista, muttei niitä tuntunut löytyvän mistään. Tässä siis kuvia hotellin tarjoamasta ruuasta, jos joku niitä kaipailee :D Joka aterialla oli kyllä paljon ruokaa, joten ainakaan nälkä ei päässyt yllättämään!

 

 

Aamupalan, lounaan ja illallisen lisäksi tarjoiltiin yösoppaa, välipaloja sekä kahvia ja pientä naposteltavaa. Juomista sai hakea tietysti koko ajan. Lounaan aikaan sai myös jäätelöä, muuten se oli maksullista. Iltapäivästä sai parin tunnin ajan hampurilaisia, pizzaa ja tortilloja, jos ei aina halunnut mennä syömään lounasta..

 

 

Illallisella tarjoiltiin samoja salaatteja kuin lounaalla. Lisäksi jälkiruokapöydästä löytyi enemmän jälkiruokia. Ne eivät kuitenkaan olleet mitään suurta herkkua heh! Loppuviikosta kävimme kaksi kertaa Icmelerissä syömässä, sillä tuo sama ruoka ei enää maistunut. 

 

 

Hotellilla järjestettiin kivasti ohjelmaa joka ilta, kuten tietokilpailua, bingoa ja turkkilaista tanssia. Hotellista jäi siis päällisin puolin ihan hyvä kuva. Jos siis suuntaatte tuonne päin Turkkia ja kaipaatte jotain keskinkertaista ja kohtuuhintaista hotellia niin voin suositella. Meille tuo jäi kyllä ainoaksi kerraksi, sillä maailmasta niin paljon nähtävää. Oletteko te olleet aiemmin Turkissa tai Marmariksessa? Mitä tykkäsitte? :)