SATUNNAISIA KUVIA HVARILTA JA SPLITISTÄ

Kaikista kivointa oli mennä uimaan noilta kallioilta. Silloin piti vaan olla tarkkana, ettei osu merisiileihin, joita oli ja paljon.. 

En ole ikinä juonut niin paljon viiniä kuin tällä lomalla (ei sitä siis älyttömiä määriä siltikään tullut kitattua :D). Yleensä tilattiin punaviiniä ja jollakin tapaa aloin tykästymään sen makuun..

 Hvarilla meidän terassinäkymät olivat hulppeat - näki niin meren kuin nämä upeat vuoretkin.

Tällaisia hedelmä/vihannestoreja löytyi vähän suuremmista paikoista. Tarjolla oli niin paljon kaikkia tuoreita vihanneksia ja hedelmiä! Erityismainninan saa nektariinit, nam :)

Hvarin saarella ollessamme vietettiin päivä Stari Gradissa. Kaunis, sopivan kokoinen, vähän erilainen kaupunki. Ei saatu selville, että löytyykö tuolta lainkaan kunnon uimarantoja..?

Meidän Milna kylän läheltä löydettiin iltalenkillä sattumoisin hylätty kaupunki keskeltä ei mitään. Oli aika hieno kokemus kävellä tuolla ja kuvitella, millaista elämä on siellä joskus ollut. Meidän lisäksi paikalle oli eksynyt toinen pariskunta ja keskeltä kylää löytyi ravintola!! Ei siellä ketään ollut asiakkaina (ei mikään ihme, kun missään ei ollut mainostettu ja kuka nyt tulee keskelle ei mitään..?), mutta me juotiin juomat ja jatkettiin sitten matkaa.

Milnassa kaikki ravintolat olivat hyviä, mutta erityismaininnan saa Lambik, Moli Onte, Fortuna (erityisesti pizzat!) sekä street barista hampurilaiset. :)

Näiden matkakuvien myötä toivotan teille mukavaa maanantaita. Tästä viikosta tulee hyvä - eikö! :)