HAPPY BIRTHDAY TO MY LOVE (+LAHJANI MIEHELLE)

Lahjojen ostaminen miehelle on alkanut tuntumaan parin vuoden jälkeen yllättävän hankalalta. Ennen ideoita oli vaikka muille jakaa, mutta nykyään ei oikein keksi mitään kummallista, jos toisella ei ole minkäänlaisia toiveita. Mä en tykkää ostaa mitään turhaa rojua, sillä nykypäivänä kaapit on muutenkin ihan tarpeeksi täynnä. :D

Aina, kun kysyin Niklakselta, että mitä hän haluaisi syntymäpäivälahjaksi, sain vastaukseksi "en mitään". Niinpä siirryin pohtimaan erilaisia elämyslahjoja. Niiden hyvä puoli on myös siinä, että yleensä pääset itsekin hyötyömään lahjasta ;) Meillä on tiedossa reilu viikon kestävä pääsiäisloma, joten aloin suunnittelemaan siihen jotain lyhyttä matkaa. Ehkä Tallinna, Tukholma tai ihan vaan Helsinki? Njääh, mikään ei oikein napannut ja selatessani erilaisia matkatarjouksia, aloin katselemaan muita kaupunkilomakohteita.

Parin tunnin selailujen ja pähkäilyjen jälkeen päädyin valitsemaan Berliinin ja Riikan (vai Riian?) väliltä. Koska olin Berliinissä pari vuotta sitten, valitsin jälkimmäisen vaihtoehdon. Lennot olivat sopivasti tarjouksessa, hotellien hinnat olivat huomattavasti edullisemmat ja iskän suosittelemana Riika kuulosti juuri sopivalta matkakohteelta.

Kuvat: Booking
Kuva: Tjäreborg

Lennot löysin Momondon kautta ja hotellin varasin Booking.com sivulta. Hotelleja en oikeastaan katso enää edes muualta, sillä heidän sivunsa on älyttömän selkeä ja helppo käyttää. Voin suositella! :)

Ps. Reilu 3 viikkoa matkaan - yaiii!

Pps. Hyvää syntymäpäivää rakas!