HAPPY BIRTHDAY TO ME


Hyvää syntymäpäivää minä!! En voi uskoa sitten millään, että olen jo 21-vuotias :'D Tänä vuonna synttärijuhlinnat ei mene ihan niin kuin toivoisin. Lauantaina heräsin järkyttävään kurkkukipuun ja teki mieli vain maata peiton alla. Illasta nousi yli 38 asteen kuume ja edelleen mennään samassa jamassa. Kurkkukipu on tänään helpottanut paljonkin, samoin kuumetta ei ole ollut kahteen vuorokauteen. Nyt nenä vuotaa sen minkä kerkeää ja yöllä heräsin kamalaan korvakipuun. Koitin saadan unen päästä kiinni, mutta puolen tunnin jälkeen oli haettava buranaa. Olin varma, että läheinen ystäväni korvatulehdus on taas täällä... Nyt ei korvaan koske, mutta humisee pahasti. Jos kipu palaa, on pakko suunnattava lääkäriin. Kampaaja-aikakin oli pakko siirtää seuraavalle viikolle, mutta toivotaan että olo helpottaisi pian. Tulen nimittäin hulluksi, sillä tiistai-keskiviikon makasin kotona vatsataudissa ja nyt vielä tämä päälle.

Alunperin meidän oli tarkoitus mennä tänään syömään johonkin ravintolaan, mutta pitää katsoa minkälainen olo mulla on illasta. Kovasti houkuttelisi lähteä kotonta muualle, mutta toisaalta olisi hyvä saada pöpöt kerralla pois, ettei taas tule jälkitauteja.. No onneksi perheeni tulee käymään tänään kahvilla, ja sen verran ajattelin pinnistellä, että teen joulutorttuja :)

PS. Sain jo eilen Niklakselta lahjan enkä malta odottaa, että pääsen näyttämään teille mitä kassista paljastui!! Awww <3