HAPPY EASTER TO EVERYONE!

Meillä alkoi eilen reilu viikon mittainen pääsiäisloma - ei huono! Eilinen ilta kuluikin kaupassa käydessä sekä vähän kotia siivoillessa. Loma on huomattavasti mukavampi aloittaa, kun kotikin on puhdas.

Päätettiin viettää nämä ensimmäiset lomapäivät täällä Savonlinnassa, sillä loman jälkeen olisi viimeiset tentit edessä. Mikkelissä ollessa lukemisesta ei yleensä tule mitään, kun on muutenkin menoa luvassa.. :D Nyt siis keskitytään nämä pari päivää lukemiseen sekä rentoutumiseen. Mikkelissä on ainakin käytävä moikkaamassa mummoa ja vaaria, ja keskiviikkona lähdetäänkin jo Riikaan. Ensimmäistä kertaa tulee myös matkustettua pelkillä käsimatkatavaroilla. Pohdin aluksi, jos olisimme ottaneet lisämaksusta yhden matkalaukun, mutta koska siinä olisi tullut matkalle jo useampi kymppi lisää hintaa, niin unohdin koko ajatuksen. Eiköhän pari päivää selvitä vähemmälläkin.

Ei lomaa ilman herkkuruokia.. ;) Tehtiin täksi illaksi mm. marinoituja herkkusieniä. Maistoin äsken yhden sienen ja voi luoja, kuinka hyvältä se maistui!

 Oikein mukavaa ja rauhallista pääsiäistä jokaiselle! 🐣