HAPPY NEWS

Moikka :-) Blogin puolella on vaihteeksi eletty hiljaiseloa, sillä viime viikonloppuna sain jonkin einiinkivan pöpön, jonka seurauksena olen maannut koko viikon sängyn pohjalla.. Ensin tuli kurkku kipeeksi, sitten tuli nuha, makuaistin menetys, kuume ja päänsärky. Nyt, kun vielä saisi makuaistin ja nenän tukkoisuuden pois niin avot! Muutama päivä aikaa parantua ennen kuin lennetään äitin kanssa Rodokselle - uskomatonta!

Itse asiaan. Keskiviikko oli jännittävä päivä, sillä silloin julkaistiin jatkoon päässeiden nimet. Olin jo ennen klo 9 päivittämässä sivua, ja toivoin että piina olisi ohi. Sain kuitenkin jännittää ihan tasaan asti & sydän pamppaillen etsin omaa nimeäni. Aluksi en meinannut huomata sitä ja alkoi iskeä paniikki. Onneksi selasin sivun vielä uudelleen ja siellähän nimeni oli toisiksi alimpana! MÄ PÄÄSIN 2.VAIHEESEEN SAVONLINNAAN!! Tulihan siinä pienet onnenkyyneleet tirautettua.. :') 

Pisteitä sain 112, kun viime vuonna sain muistaakseni noin 50 pistettä vähemmän. Valmennuskurssista oli siis todellakin hyötyä. Kaikkein parasta tässä on se, että myös N sai kutsun kotitalousopettajan pääsykokeisiin Savonlinnaan! Ajatella, jos molemmat päästäisiin aloittamaan koulu tulevana syksynä. Nyt vain kaikki peliin soveltuvuuskokeissa reilu parin viikon kuluttua!

Kuvituksena toimii noin kuukauden takaiset kummityttöni ristiäiset. Niin kaunis & ikimuistoinen päivä. ♥