HAPPY VALENTINE'S DAY

Tänään on ollut jo parempi päivä. Kuten totesin eilisiltana, elämä jatkuu kaikesta huolimatta. Ei se  kuitenkaan tarkoita, etteikö olisi ikävä tai muistelisi toista.. Mutta mikäs päivä se tänään onkaan? No ystävänpäivä tietenkin, joka ei varmaan ole mennyt keneltäkään ohi. Sosiaalinen media on täynnä huippuja kuvia erilaisista ystävänpäivistä. Toiset viettävät sitä ulkomailla, toiset kotona verkkareissa. Joku on suuren kaverilauman ympäröimänä, kun taas jotkut nauttivat päivästä oman kullan kainalossa. Toiset pitävät päivää suurena juhlana, kun taas toisille tänään on normaali sunnuntai..

Itse aloitin aamuni pitkään nukkumisella ja muutamilla pusuilla <3 Aamulenkkinä toimi kaupassakäynti ja munien osto. Iltapäivästä perheeni tuli käymään meillä kahvilla. Tarjoiltiin tällä kertaa mokkapaloja sekä vohveleita makean ja suolaisen täytteen kanssa - nam! Sain kauniita tulppaaneja, kasan haleja, muutaman arvan ja ihania sanoja.. Valitettavasti en päässyt näkemään kavereita, sillä kaikki läheisimmät asuvat toisessa kaupungissa. Onneksi puhelimet on keksitty ja tänään onkin tullut näppäiltyä ekstra monta viestiä heidän kanssaan :')

Lisäksi viikonloppuun ja tähän päivään kuului mm: leffojen katsomista (suosittelen katsomaan uuden avaruusaiheisen elokuvan The Martianin!), Niklaksen tekemän herkullisen italialaisen pizzan syömistä, makuunin karkkeja, pitkiä yönia, lumisadetta, saunomista ja elämän kiemuroiden pohdiskelua.. Näiden kuvien ja sanojen myötä toivotan kaikille oikein mukavaa uutta viikkoa! :)