HARMAA NEULEMEKKO YHDISTETTYNÄ UUSIIN SYYSKENKIIN

Sunnuntaiheipat! Nämä pari päivää Mikkelissä ovat menneet super rennosti, mutta aivan liian nopeasti. Mitä nyt Zazu veti yksinollessaan herkkukaapistaan tikkupussin tyhjäksi, ja sitten sain stressata melkein hiukset päästä, että kuoleeko se. Okei, kaikki on nyt luojan kiitos hyvin, mutta kyllä sen maha joutu aika kovaa työstämään sellaista määrää "luita". Kamala mörinä ja kurina kuulu seuraavan vuorokauden.. Huh!

Perjantaina sain mun kummitytön käymään kylässä. Että hänestä on kasvanut iso tyttö nopeasti! <3 Lauantaina menttiin Aksun kanssa moikkaamaan mummoa ja vaaria. Oltiin sovittu, että me tehdään heille tällä kertaa ruokaa, sillä harvemmin mummo pääsee nauttimaan valmiista pöydästä. :) Ruokana oli kanatortillavuokaa eli enchiladaksia. Helppo ja nopea valmistaa, mutta silti niin erilaista ja hyvää!

Tänään on ollut perinteinen sunnuntai, johon on kuulunut mm. pitkään nukkumista, kauppareissua ja kuntosalilla käyntiä sekä ruoanlaittoa. Lounaaksi tein meille yhtä tämän hetken lempparikeittoa, tom yomia. Iltapalaksi tekaisin todella nopean juustokakun, josta voisin laitella ohjetta ensi viikolla. Siis mikäli siitä tulee hyvää :D Loppuilta ollaan varmaan ihan kotona. Voisi lämmittää saunan (ihan luksusta, kun näiden parin päivän aikana on tullut saunottua enemmän kuin koko syksynä) ja katsoa jonkun hyvän leffan. That's all I need :D Miten teidän viikonloppunne on sujunut?

Neulemekko // Vila, Farkkutakki // Vero Moda, Huivi // Cubus, Kengät // Björn Borg (Intersport)

Tässä postauksessa kerroin teille omista syksyn lempparivaatteista ja -asusteista. Yksi niistä oli (neule)mekkojen käyttäminen. Ne ovat niin helppo ja ennen kaikkea mukava valinta. Ei kiristä eikä purista ja näyttääkin usein vielä hyvältä. Perjantaina oli sen verran lämmin päivä, että tarkeni hyvin farkkutakilla. Se ehkä sopi asuun jopa paremmin kuin nahkatakki, jota aluksi mallailin päällä. Mä niin kaipaisin sitä uutta (aitoa) nahkatakkia, joten olisiko teillä vinkata, mistä kannattaisi etsiä?

Björn Borgin uudet kengät kaipaavat myös oman kappaleen. Olin jo tilailemassa Timberlandeja, mutta jostain syystä en kuitenkaan klikannut niitä ostoskoriin hyvästä hinnasta huolimatta. Seuraavana päivänä kävin pyörähtämässä Interportissa ja silmiini osui kuvissa olevat Björn Borgin varsikengät. Katselin näitä jo siis viime vuonna, mutta jostain syystä en raaskinut ostaa näitä silloin. Kengät ovat erittäin hyvät jalassa ja näyttävät siroilta, isosta koosta huolimatta :D Happy me!

Mutta mitä tykkäätte asusta? Entä uusista popoista? Huomenna sitten takaisin Savonlinnaan Niklaksen luokse, mutta nyt hengailua ja ehkä vähän ulkoilua. Myöhemmin sitten sauna lämpiämään. Parasta!