MAANANTAIN AJATUKSIA

Hyvää huomenta sinne ruudun toiselle puolelle! Uusi viikko on taas startannut ja kalenteri näyttää 25. päivä heinäkuuta. ETTÄ MITÄ?! Musta tuntuu, että tänä vuonna kesäpäivät ovat menneet yhdessä hujauksessa. En vaan halua uskoa siihen, että elokuuhun on alle viikko. :D Muistatteko, kun tein kesän alussa bucket listin? Ilokseni huomasin, että suurimman osan niistä olen saanut toteutettua. Ja toisaalta, kyllähän tässä kerkeää vielä tehdä vaikka mitä. On vain osattava käyttää aika ja päivät oikein! 

Yhtenä iltana innostuimme tekemään (taas) kotitekoista pizzaa. Parhaan lopputuloksen saa ehdottomasti pizzakiven avulla, jolloin pohjasta tulee kivan rapea. Nams! 

Heräsin tänään puoli 10 maissa. Helteiden tullessa takaisin, on aamut meillä aika tukalia. Teki niin kovasti mieli pulahtaa järveen, joten pakkasin kassiin pyyhkeen ja laitoin bikinit jo kotona päälle. Samalla tuli tehtyä Zazun kanssa lyhyt aamulenkki ja pääsin itse uimaan. Vesi oli kyllä todella lämmintä. Olisin voinut uida pidempäänkin, mutta Zazu ei oikein tykkää, kun muut ui. Silloin on yleensä kunnon mekkala käynnissä, jos vähänkään loiskuttelee vettä :D

Kesäisin aamupalahetket nousevat entistä tärkeämmäksi. Poikkeuksetta joka aamu aamupalapöydästä on löytynyt marjoja tai niiden puuttuessa hedelmiä. Etenkin mustikat, mansikat sekä vesimeloni <3 Kevyttä, mutta niin hyvää ja terveellistä.

Meillä on nyt puolitoista viikkoa aikaa reissuun, joten sitä ennen pitäisi tehdä vaikka sun mitä. Mökkeilyä, mummolassa käyntiä, marjastusta ja sienestystä, urheilla, pakkailla tavaroita muuttolaatikoihin sekä tietysti nauttia joka hetkestä. Mökille on pakko päästä, mutta muuten mennään ihan fiiliksen mukaan. Sehän on kesän juttu. Siis tehdä asioita, jotka tuntuvat sillä hetkellä hyvältä!

Aurinkoista maanantaita :)