HEINÄKUU TÄHÄN ASTI

Huhheijaa, täällä taas! Vitsi, miten päivät ovat lyhentyneet kun työt alkoivat. Aamulla about 9:30 töihin ja illalla 18:30 kotiin. Ei siinä paljoa kerkeä tekemään syömisen ja muiden perusjuttujen lisäksi. :D Olisi myös kiva kerkeä näkemään niin perhettä kuin kavereitakin. Ja urheilla sekä tietysti blogata! Seuraavat viikot saattavat siis olla normaalia hiljaisempia blogin puolella, mutta eiköhän moni muukin vietä kesäänsä enemmän muualla kuin koneen ääressä.. 

Ennen töihin lähtöä ajattelin tulla vilauttamaan teille puhelimeen kertyneitä kuvia heinäkuun ajalta. Ajankulku on taas jotain ihan käsittämätöntä, jaiks..

Sain serkun kautta ilmaisen kuukauden Fressille, jossa olen yrittänyt käydä aina kun mahdollista. Jos vaan olisi varaa (ja Savonlinnassa olisi Fressi :D) niin kävisin enemmän kuin mielelläni täällä kuntoilemassa. Fressi on aina ollut lempparisali, vaikken ole koskaan ollutkaan jäsen. Olen hyödyntänyt avoimia ovia ym. ilmaisia kokeiluja ;) 

Kylmät, sadepäivät tulevat varmaan kaikilta korvista jo ulos.. Ainakin mulla. Voisko se pysyvä kesäsää tulla? Mulla koittaa ensimmäiset vapaat huomenna, joten pidetään peukut ja sormet ristissä, että sää suosii seuraavan parin päivän aikana. 

Jottei menisi ihan valittamiseksi, niin onneksi silloin tällöin aurinko on paistanut ja lämmintäkin on riittänyt. Niinä päivinä tekisi mieli tehdä kaikkea. Silloin juostaankin yleensä pää kolmantena jalkana :D Milloin ollaan menty jäätelöille, uimaan, pelailemaan sulista tai keräämään kukkia. Kesää parhaimmillaan siis ♡ 

Olen myös eksynyt itseni kanssa torikahvilaan nauttimaan kupposen kahvia. Aika rentouttavaa seurata ihmisiä ja heidän puuhiaan :D Ps. Kuvassa kesän käytetyin hattu!

.. Olihan mun pakko pyhittää yksi kollaasi töissä otetuille kuville. Meillä on kyllä superkiva työporukka, upea talo ja työvaatteet, joiden ansiosta ei tarvitse kärsiä asukriisiä haha! Saa nukkua hetken pidempään, kun ei mene vaatteiden valintaan aikaa. Helppoa! ;)

Toivottavasti teilläkin on ollut vähintään yhtä leppoisa heinäkuu. Ja jos ei, niin onhan tätä kuuta vielä jäljellä. Aikaa toteuttaa ihan mitä tahansa!