HELPPO KESÄKURPITSA-JAUHELIHAVUOKA

KESÄKURPITSA-JAUHELIHAVUOKA

  • 400g naudan jauhelihaa
  • 1 prk tomaattimurskaa
  • 1 iso kesäkurpitsa tai 2 pienempää
  • 1 sipuli
  • mausteeksi esim. suolaa, mustapippurirouhetta ja paprikajauhetta
  • juustoraastetta
  1. Paista jauheliha pannulla. 
  2. Kuori ja silppua sipuli pieneksi.
  3. Mausta jauheliha ja lisää joukkoon sipulisilppu ja tomaattimurska. Keitä tomaattimurskaa hetki kokoon, jotta se ei muuta paistosta liian vetiseksi.
  4. Huuhtele kesäkurpitsa ja leikkaa siitä ohuita kiekkoja.
  5. Voitele uunivuoka ja lado siihen kesäkurpitsakiekkoja ja jauhelihapaistosta sekaisin.
  6. Raasta päälle kevyesti juustoraastetta
  7. Kypsennä 200 asteisessa uunissa noin 40 minuuttia ja anna hetki vetäytyä ennen tarjoilua.

Huippua maananataita! :)