HELSINGISSÄ PARHAAN YSTÄVÄN KANSSA

Voi elämä, miten ihana viikonloppu meillä oli Niinan kanssa - siis ihan mieletön! Yksi yö hotellissa, alennusmyynneissä kiertelyä, viinilasien kanssa kippistelyä, hyvää (ja pahaa) ruokaa, hauskoja kommelluksia, tyttöjen juttuja ja kuulumisten vaihtelua useamman kuukauden edestä. Ai, että. Tällaista olinkin kaipaillut. ♡

Yövyimme molemmat ensimmäistä kertaa Sokos Hotel Presidentissä. Hotelli oli ihan mukava ja aamupala ok. Eihän me kummemmin hotellilla aikaa vietetty, lauantai-illan pientä ruokakoomailua lukuunottamatta. :D Naurettiinkin Niinan kanssa, että jos joku kysyisi, että mitä teimme, niin vastaisimme ensimmäisenä että söimme. Sitä todenteolla teimme, mutta syöminenhän on parasta vai mitä!

Hotellille päästyämme jätettiin tavarat sinne ja lähdettiin heti etsimään ruokapaikkaa. Molemmilla oli jäätävä nälkä, joten hotellivirkailijan innoittamana menimme Bravuriaan. Oletimme innoissamme saavamme jotakin ekstrahyvää, mutta kaikki tuntui menevän pieleen. Hidas ja töykeä palvelu, väärät ja ennen kaikkea varsin huonot ruoat hintaansa nähden. En siis suosittele :D

Loppupäivän kiertelimme kaupoissa, kunnes menimme ruokakaupan kautta hotellille. Pari tuntia sängyllä makoilua, hyvää musiikkia ja laittautumista.. Sopivasti lauantaina Helsingissä oli pilvinen ja osittain sateinen päivä, kun muualla Suomessa saatiin nauttia helteestä ja auringosta. Niin meidän tuuria..

Istuskelimme Iguanassa pari tuntia ennen kuin vähän sattuman kautta eksyttiin Vanhalle Ylioppilastalolle juhlimaan. Ensinnäkin 13 euron sisäänpääsymaksu järkytti, mutta sisällä oleva meno järkytti vielä enemmän. Sanotaan näin, että ensimmäinen ja varmaan viimeinen kerta Helsingin yöelämässä.. No, enpä ole muutenkaan mikään kovin baarissakävijä haha :D Yhden jälkeen luovutettiin ja lähdettiin kohti hotellia.

Sunnuntaina aamupalan jälkeen luovutettiin huone ja kierreltiin vielä muutaman tunnin ajan kaupungilla nauttien auringosta ja Magnumin herrrkullisista jäätelöistä. Päiväsaikaan Helsinki on kyllä mielettömän kaunis kaupunki.

Kotimatkalla saatiin Niinan kanssa vielä extemporeideaksi lähteä käymään meidän mökillä saunomassa. Eli pikapikaa vaatteiden vaihto, Zazu kainaloon ja nokka kohti Puumalaa. Vitsi, että oli hyvä fiilis! Vähän väliä juostiin saunasta järveen ja ihailtiin Suomen kesän kauneutta. Oli niin rauhallista, ettei kuulunut muuta kuin lintujen laulua - mikäs sen rentouttavampaa?

Kiitos Niinalle vielä aivan ihanasta viikonlopusta. On onni omistaa sunlainen ystävä. ♡