HERKULLINEN TORTILLAVUOKA ARKEEN

Tortillavuoka on äärettömän helppo ja nopea valmistaa, joten se pelastaa kiireisen arjen keskellä. Jauhelihan sijaan täytteeksi sopii myös kana, mutta itse pidän enemmän jauhelihasta tässä ruoassa. Yhtälailla muitakin täytteitä voi vaihtaa omaan makuun sopivaksi. :) 

TORTILLAVUOKA

1 paketti tortilloja

400 g naudan jauhelihaa

kourallinen kirsikkatomaatteja

kourallinen pakastemaissia

1 suippopaprika

1 pieni punasipuli

jalopenoja ja/tai tuoretta chiliä

1 avokado

salsaa

kermaviiliä 

1. Kypsennä ja mausta jauheliha.

2. Pilko paprika ja kirsikkatomaati pieneksi. Yhdistä kulhossa ne ja kourallinen sulaneita pakastemaisseja.

3. Aloita tortillojen täyttäminen levittämällä ruokalusikallinen salsaa tortillan pohjalle. Lisää toiselle reunalle kaikki täytteet ja kääri tiiviille rullalle.

4. Asettele tortillat vuoan pohjalle tiiviisti kiinni toisiinsa.

5. Raasta päälle juustoa. Leikkaa punasipulista ohuita siivuja ja tee chilistä pientä silppua. Levitä juustoraasteen päälle.

6. Paista 200 asteisessa uunissa noin 25 minuuttia.

7. Lisää ennen tarjoilua tortillojen päälle salsaa, kermaviiliä ja avokadolohkoja.