HIIHTOLOMANI

Hitsi, miten kiva viikko mulla on ollut kaiken kaikkiaan! Olen päässyt ottamaan rennosti, mutta lähes koko ajan on ollut jos jonkinmoista tekemistä. Maaliskuu on nyt aluillaan, joten kevät alkaa kolkuttelemaan. Tuskin maltan odottaa, että täällä Mikkelissäkin aurinko alkaisi paistamaan useammin ja lämpöasteet kipuaisivat reilusti plussan puolelle. Luultavasti hetki saadaan vielä odotella, sillä lunta on aikamoisina kinoksina.. Mutta kyllä se kevät vielä tulee! :) Nyt kurkataan puhelimen kuvien muodossa kuluneeseen viikkoon:

❤️ Aloitimme mummolassa remontin heidän makuuhuoneessaan noin pari viikkoa sitten ja tällä viikolla saimme remontin valmiiksi. Seinät olivat vaaleanpunaiset ja kuluneet, lattialistat ruskeat ja tapetti jo kulunut. Maalasimme valkoiseksi seinät, katon ja listat. Makuuhuoneessa uusittiin myös matto, verhot (jotka eivät ole vielä tulleet..) sekä sängyt. Mahdollisesti myös sängynpääty on tulossa. Maalaaminen ja tapetointi oli hauskaa, mutta yllättävän rankkaa puuhaa. Lopputuloksesta tuli kuitenkin UPEA! Tuo tapetti on mielestäni todella kaunis :)

❤️ Hiihtolomaan kuului myös paljon, todella paljon ulkoilua. Peruslenkkeilyn lisäksi käytiin myös pilkillä.. :)

❤️ Ulkoilun lisäksi kävin yllättävän ahkerasti myös salilla. Toisaalta herkkuja tuli syötyä tuplasti enemmän kuin arkena, joten sen osalta ei ole kehuttavaa :D Mutta lomalla saa ottaa rennommin vai mitä!

❤️ Tällä kertaa loman 'lomamatka' suuntautui niinkin kauas kuin Suomenniemelle. Harva teistä varmaan tietää, missä se on. Vastaus on, että noin 50km päässä Mikkelistä & kyseessä on siis todella pieni kylä keskellä ei mitään. Niklaksella oli siellä peli yhtenä iltana, joten lähdettiin extemporena koko perheen kesken kannustamaan heidän joukkue voittoon. Voittohan sieltä napsahti! Meitä katsojia oli huimat 15-20 ja peli pidettiin perinteisesti ulkojäällä. Hauskaa kuitenkin oli :D

❤️ Parina päivänä pääsin myös näkemään kavereita, mutta pääosin hengasin joko Niklaksen tai porukoiden kanssa. Itse asiassa taisin olla joka päivä tekemissä jonkun perheenjäsenen kanssa haha! Ei siinä, perhe on paras <3

❤️ Edellisestä kohdasta päästäänkin siihen, kun vietettiin torstaina pari tuntia yhdessä äitini sekä mummon ja vaarin kanssa kaupungilla kierrellessä. Verho-ostosten lomassa käytiin Nandassa kahvilla nauttimassa isot croisantit sekä kahvit. Ensimmäinen kerta kyseissä kahvilassa eikä varmasti ollut viimeinen! Suloinen kahvila :)

❤️ Maanantaina Aleksi oli meillä yötä. Musta on ihanaa viettää aikaa perheen kanssa yhdessä, mutta välillä on kivaa päästä puuhailemaan veljen kanssa kahdestaan. Tuolloin käytiin mm. lainaamassa Makuunista Jurassic World sekä ostamassa kasa herkkuja. Lisäksi valvottiin yömyöhään katsomalla hullunhauska komedia eli ilta vierähti pitkälti leffojen parissa.. Käytiin myös kaupungilla kiertelemässä ja kahvittelee :)

❤️ En ole vähään aikaan käynyt elokuvissa, joten suuntasin äitin innoittama katsomaan dokumenttielokuvan Järven tarina, joka kertoo Suomen järvistä. Elokuva oli kuvattu todella upeasti ja maisemat olivat välillä uskomattomia! Kuvausalueina olivat itse asiassa juuri Savonlinna-Mikkeli seutu. Positiivinen yllätys! Tiesittekö muuten, että Suomessa on noin 170 000 järveä?

❤️ Torstai-perjantai välisen ajan vietin kotikotona vanhempieni kanssa. Pitkästä aikaa pidettiin tavaksi muodostunut leffailta. Leffaksi valikoitui mikäs muukaan kuin uusin Bond eli Spectre. En ole ikinä pitänyt vanhoista Bondeista, mutta nämä uudemmat ovat kaikki olleet todella hyviä. Tykkään siis!

❤️ Perjantaina testattiin Mikkeliin tullut uusi välimerellinen ravintola Vino. Tällä hetkellä sieltä saa pelkästään lounasta, mutta muistaakseni oikein niin maaliskuun lopulta lähtien listalta löytyy myös mm. pizzaa ym. Lounas oli erinomainen! Kymmenen euron hintaan sisältyi herkullinen salaattipöytä, päivän keitto sekä lämminruoka. Jos pelkkä salaatti ja keitto riittää niin hintaa on 7,70e. Erityisesti tuo salaattipöytä jäi mieleen, sillä kyseessä ei ollut perinteinen kurkku, tomaatti, salaatti -valikoima. Kyllähän te tiedätte.. Tulen ehdottamasti käymään tuolla useamman kerran, sillä tällaista ruokapaikkaa Mikkeli on kaivannut jo kauan :)

Huh, nyt iltapalan kimppuun & sitten hyvää yötä <3