HIUSHAAVEITA

Huomenna olisi aika pienelle hemmotteluhetkelle, sillä pääsen puolen vuoden tauon jälkeen kampaajalle. En ole sellainen, että ravaisin jatkuvasti kampaajalla, en todellakaan. Nyt olen viimeisen kuukauden ajan tuskaillut hiusten kanssa. Väri on tummentunut tyvestä talven aikana kamalasti ja latvat meinaa taittaa kultaiseen vähän liikaa.. Usein tuleekin turvauduttua ponnariin ja vetästyä tukka nutturalle tai ponnarille, joka puolestaan rasittaa päivittäisessä käytössä hiusta.. Mitä muutosta sitten haluaisin tähän tukkaan? 

MALLI 

Olen jo useamman vuoden vaihdellut pidemmän ja lyhyemmän tukan välillä, ja jälleen kerran aion leikkauttaa 'long bob' mallin. Ainoa kysymysmerkki on, että tasapitkänä vai vähän kerroksittain?

VÄRI

Väriä en lähde kuitenkaan radikaalisti muuttamaan, koska blondi on enemmän se mun juttu. Hiukseni ovat kuitenkin alkaneet pikkuhiljaa tummumaan entisestään, joten todennäköisesti vanhempana tulen olemaan tummahiuksinen. Näin kävi nimittäin myös mun äidille.. Nautitaan nyt siis tästä vaaleasta tukasta! :D

Mutta siis raitoja, viileää sävyä ja kirkkautta - kiitos!

Ihanaa saada kevättukka! :)