HONOR 8 32 GT

Reilu kaksi vuotta sitten hommasin itselleni vähän sattuman kautta ensimmäisen Apple tuotteen. iPhone 5s oli tuolloin iso juttu, joten Samsung sai vaihtua.. Olin tyytyväinen puhelimeen, joten päivitin myös tietokoneen Appleen. Puhelin toimi moitteettomasti nämä pari vuotta, mutta viimeisen kuukauden aikana se alkoi näyttää vähän huolestuttavia merkkejä. Sammui jo pienessä pakkasessa, jumitti, ei ottanut kaikkia komentoja eikä akkukaan ollut enää paras mahdollinen. Mietin, mitä olisin valmis maksamaan uudesta puhelimesta. Tämän hetken puhelinmarkkinoilla tuntuu olevan aika laaja hintahaarukka. Järkytyin, kun näin esimerkiksi iPhone 7 hinnan - lähes 1000 euroa. Excuse me. WHAT?

Silloin päätin, että puhelimen lisäksi myös merkki lähtee vaihtoon. Vertailin Samsungia ja Honoria, ja lopuksi päädyin testaamaan itselleni täysin uutta merkkiä eli Honoria. Malli on siis Honor 8 32 GT. 

Aluksi puhelin tuntui järjettömän isolta verrattuna iPhonen 5s:ään, mutta nopeasti käsi siihen tottui. Puhelin on kuitenkin muuten todella siro ja ohut. Käyttöjärjestelmä vaati ja vaatii edelleen vähän opettelua, samoin 'paluu'- ja sormenjälkitunnistimen löytäminen. Nämä eivät kuitenkaan ole missään tapauksessa miinuksia, vaan ihan totuttelua vaativia asioita. Ostin puhelimen tiistaina ja tähän mennessä olen ladannut sen kaksi kertaa, vaikka olen käyttänyt kännykkää ihan tolkuttomasti. :D 

Sitten muutama kuva, jotka olen ottanut puhelimella:

Mitään ihmeellisempiä teknisiä tietoja en ala tässä kirjoittelemaan, sillä en osaa niitä sen tarkemmin kertoa. :D Tärkeimpinä ominaisuuksina pidin kuitenkin akkua (3000 mAh), kameraa (takakamera 12 MP ja etu 8 MP, lisäksi tässä pystyy mm. säätämään aukkoa!), ulkoasua sekä tietysti hintaa (tällä hetkellä halvin hinta näyttäisi olevan 368e). Viiden päivän kokeilun jälkeen voin todeta, että kaikki nuo ominaisuudet löytyvät tästä puhelimesta. Voin siis suositella!