HUONOA PÄIVÄÄ SEURAA HYVÄ PÄIVÄ

Eilen oli jotenkin kamala päivä. Tunsin sen heti herättyäni, ettei tästä päivästä tule mitään. On aina hirmu inspiroivaa lukea ja kuulla kliseitä "päätät itse siitä, että tuleeko päivästäsi onnistunut" yms., ja osittain toki uskonkin siihen. Ainakin haluan. Vaikka kuinka päivän aikana koitin muuttaa ajatuksiani positiivisempaan, ei päivästä tullut siltikään mikään erityisen ihana. Joskus pitää olla huonoja päiviä, jotta seuraava päivä voi olla x100 parempi. 

Kävin koko päivän ajan mieleni kanssa sellaista kamppailua. Mietin, mistä ärtymykseni kumpuaa, mutta se jäi mysteeriksi. Syy voi olla koulutehtävät, työt, hormonit tai väsymys. Veikkaan vahvasti viimeistä, sillä vaikka olen nukkunut 10 tunnin yöunia, olen heräillyt viimeisen parin yön aikana valehtelematta 8-10 kertaa.

Tänään aamulla mulla oli ihan erilainen fiilis. Jaksan ja haluan uskoa, että tästä päivästä tulee ihana. Heräsin auringonpaisteeseen ja kävin Zazun kanssa aamulenkillä ennen aamupalaa. Nauraa räkätin kuuntelemalleni podcastille ja laitoin pullataikinan tulemaan. Ilasta saan vielä ystäväni meille viettämään iltaa, mutta sitä ennen käyn tekemässä lyhyen työvuoron. Ensi viikolla mullakin tulee kesätyöt päätökseen :)

Näiden ajatusten myötä oikein ihanaa viikonloppua jokaiselle <3