HUULTENRAJAUSKYNÄ + HUULIPUNA

 

 

Ajattelin ennen viikonlopun viettoon virittäytymistä tulla pistäytymään vielä täällä blogin puolella. :) Tällä kertaa tulin näyttämään ja jakamaan parit vinkit liittyen huulimeikin tekoon!

 

 

Aloitan itse meikkaamisen aina pohjameikin teosta. Samalla sutaisen huuliin hetkeksi vitalista, jotta ne kostuvat sopivasti yön jälkeen.. Kun pohjameikki on valmis, pyyhdin ylimääräiset huulirasvat huulista ja tuputtelen sutiin jääneen meikkivoiteen huulille. Sen jälkeen alkaakin huultenrajauskynällä leikkiminen. Hankin ensimmäisen huultenrajauskynän joskus vuosi sitten ja se on itse asiassa edelleenkin käytössä. Rajaan ensin huulet, jonka jälkeen 'väritän' myös huulten sisäosat kevyesti. Uskon ja toivon, että näin huulipuna pysyy paremmin paikallaan..

 

 

Kyseessä on siis We Care Iconin huultenrajauskynä sävyssä 1 natural nude. Kynällä on helppo rajata huulet ja sävy on kivan pigmenttinen. Hintakaan ei päätä huimaa (5 euron luokkaa). Voin siis suositella tätä kaikille! Toki muun merkin huultenrajauskynistä ei löydy kokemusta, mutta hintalaatu-suhteeltaan tämä on erinomainen :)

 

 

Lopuksi lisään vielä huulipunaa. Tällä kertaa huuliin pääsi MACin Fauxia, joka on ihan täydellisen sävyinen omaan silmään ;) Olisiko teillä jakaa hyviä niksejä tai tuotteita huulimeikin tekoon? Erityisesti hyväksi havaitut huultenrajauskynät kiinnostavat!

Mukavaa viikonloppua <3