HUVIRETKI

 

 

 

 

 

 

 

 

Kuka muu tykkää käydä kokeilemassa eri ravintoloita? Minä ainakin, mutta siihen tuntuu olevan yksi ongelma.. Mikkelissä tuppaa olevan harvinaisen heikko ravintolatarjonta. Toki täältä ravintoloita löytyy, mutta suurin osa taitaa olla S-ryhmän omistuksessa. Eikä siinä mitään, mutta harvemmin ruoka saa aikaan todellisen mmm -elämyksen..

Olin luvannut viedä Aksun syömään kesällä, ja pitkän pohdinnan jälkeen päädyimme Huviretkeen (joka onkin K-ryhmän :D) sen upean terassin ansiosta. Terassilla syöminen ja istuskelu on kesäisin ihan must! Kerran aiemmin on tullut syötyä tuolla, joten tiesimme suurin pirtein mitä odottaa ruualta. Alkuruuaksi tilasimme lautasen, josta löytyi mm. lohta, possua, papuja, hunajamelonia ja parmankinkkua. 10 euroa tuolta annokselta on ihan kelpo hinta & siitä riitti hyvin meille kolmelle pienet alkupalat.. Pääruuaksi tilasimme A:n kanssa hampurilaisateriat ja N puolestaan pihvin. Hampurilaiset olivat oikein meheviä ja sen ohella tulleet itsetekemät (?) ranskalaiset maistuivat oikein hyvin :D Huh, ihan tulee nälkä kun näitä kuvia katselee!

Ruuan lisäksi palvelu oli myös erinomaista, josta laitoimmekin myöhemmin palautetta. Jäi hyvä fiilis, vaikka kyseessä olikin 'vain' ketjuravintola. :) Eli yhteenvetona: kannattaa käydä joskus Huviretkessä syömässä!