HYDRAFACIAL KASVOHOITO

Moikka! Huh, mikä viikko mulla on ollut. Onneksi eilen ollut uusintatentti on nyt ohi ja voi alkaa keskittyä joululoman odotukseen.. :D Mutta nyt esittelyä uudesta ihonhoitoteknologiasta ja kasvohoidosta nimeltä HydraFacial.

Viime viikolla Mikkelissä ollessani pääsin tutustumaan itselleni vähän vieraampaan HydraFacial kasvohoitoon Kauneushuone Kirsi Ritosalon luona. Ihotyyppini on sekaiho, joka aiheuttaa aina silloin tällöin harmaita hiuksia. Kasvoiltani löytyy siis kuivuutta, mutta myös rasvaisuutta ja kaiken kukkuraksi hormoninäppyjä. Ei siis mikään helppo hoitoisin iho, joten innolla odotin millaisia tuloksia saataisiin aikaan tällä paljon kehutulla kasvohoitomenetelmällä! :)

HydraFacial kasvohoito

Minulle tehtiin HydraFacial kasvohoito, jota myös monet tunnetut henkilöt suosivat (esimerkiksi Kristen Stewart ja Paris Hilton!). Hoitoa on olemassa neljää erilaista: hydration, deep clean, antiage ja skintone kasvohoito. Tällä kertaa minulle tehtiin deep clean kasvohoito, joka sisältää puhdistuksen lisäksi myös GlySal -happokuorinnan.

Olin yllättynyt, kun kuulin että Kirsi on ainoa kosmetelogi Mikkelissä, kuka tekee kyseistä hoitoa. Hoito kestää noin 30 minuuttia, mutta on silti uskomattoman tehokas noinkin lyhyessä ajassa! Tässä myös siis erinomainen joululahjaidea niin nuorelle kuin aikuisellekin. Ja hei, tätä hoitoa käyttää myös monet miehet!

HydraFacial kasvohoito

  • puhdistaa
  • kuorii
  • poistaa musta- ja valkopäät
  • syöttää tehoaineet syvälle ihoon

Hoito tehdään siis tämän näköisellä laitteella..

Miltä hoito tuntuu ja miten se tapahtuu?

Ensinnäkään hoito ei sattunut ollenkaan eikä iho punoittanut juuri lainkaan sen jälkeen. Itse hoito alkoi sillä, että laite imi alipaineimulla kaiken kuolleen ihosolukon sekä lian. Koska minulle tehtiin deep clean hoito, sitä tehostettiin lisäämällä sekaiholleni sopivaa tehoainetta. Seuraavaksi tehtiin GlySal happokuorinta, joka ei edelleenkään tuntunut miltään. Kuulostaa ehkä pahalta, muttei sitä missään nimessä ole. Lopuksi kasvoihini lisättiin vielä seerumit sekä silmänympärys- ja kasvovoiteet, sillä puhdas iho kaipaa runsaasti kosteutusta hoidon jälkeen.

Punertavat näppylät ja ihon hento punaisuus hävisi alle 15 minuutissa. Iho oli niin tasaisen tuntuinen, että olisi vähän väliä tehnyt mieli kosketella sitä. Täytyy vaan jatkossakin koittaa pitää sormet erossa finneistä - se on yllättävän vaikeaa! :'D

Oli aika hurjaa nähdä lopuksi kuolleen ihosolukon määrä, jota kasvoistani irtosi. Voin nimittäin käsi sydämmellä sanoa, että iho tuntui NIIN puhtaalta ja kevyeltä hoidon jälkeen. Kasvoista tuli myös todella kirkkaat ja hehkuvat (jopa isäni huomasi asian, kun tulin kotiin!). Kirsin kanssa naureskeltiinkin, että ihoni oli vähän harmahtava ennen hoitoa heh..

Kenelle sopii?

Hoito sopii lähes tulkoon kaikille, myös herkälle ja atooppiselle iholle. Tätä ei kuitenkaan suositella palaneelle, ekseema- tai psoriasispotilaalle. Ja pakko vielä mainita, että hoito on oikeasti kivuton!

Täältä pääset Kirsin sivuille, josta voit mm. katsoa hoidot ja niiden hinnat sekä tehdä netissä ajanvarauksen. Täältä voit puolestaan lukea lisää HydraFacial kasvohoidoista.

Kirsi tekee hoitoja pääosin arkipäivisin, mutta myös illat ja lauantait ovat mahdollisia erikseen sovittuna.

Kauneushuone Kirsi Ritosalo, kosmetologi SKY, Vuorikatu 6 D 35, II krs, 50100 Mikkeli, puh. 040 551 6232.

Suurkiitos Kirsille, että esitteli minulle tämän uuden hoitomenetelmän. Tulen ihan varmasti jatkossakin käyttämään tätä uutta, kivutonta kasvohoitoa. :)