HYVÄ YSTÄVÄ ON KULTAAKIN KALLIIMPI + SYSTER P ALEKOODI

Kaupallinen yhteistyö: Kaulakoru saatu yhteistyössä Syster P:n kanssa. 

Hauska, empaattinen, rehellinen, aito, lojaali.. Näillä sanoilla kuvailisin hyvää ystävää. Hyvän ystävän kanssa voi jakaa elämän pienimmät ja suurimmat ilot ja surut. Ystävän kanssa on myös oltava hauskaa ja parasta onkin nauraa räkättää yhdessä vedet silmissä tyhmille vitseille, joita muut eivät tajua. 

Hyvä ystävyys on kuitenkin muutakin kuin vain hauskanpitoa. Oikea ystävä tarjoaa olkapäänsä, kun tarvitset sitä eniten. Hän ei myöskään tuomitse sinua tekemiesi huonojen valintojen takia. 

Ei ole väliä, kuinka pitkä välimatka teillä on tai kuinka usein näette toisianne. Monen kuukauden näkemisen jälkeen tuntuu siltä, ettei viime kerrasta olisi kulunut lainkaan ja voidaan jatkaa siitä, mihin viimeksi jäätiin. 

Hyvä ystävä osaa myös aidosti olla onnellinen puolestasi ja hän on mukana elämäsi tärkeimmissä tapahtumissa. Ystävyydessä molemmat voivat luottaa toisiinsa ja vaikeinakin aikoina pysytään toisen rinnalla. 

Kavereita ja ystäviä mahtuu elämään lukematon määrä. Osa heistä on tullut käymään, osa muuttuu kaverista ystäväksi tai toisinpäin ja joidenkin kanssa tiet erkanevat kokonaan syystä tai toisesta. Ystävyyden päättyminen on kuitenkin luonnollista eikä aina ikävä asia. Aikuisena olen ymmärtänyt, että laatu korvaa määrän.

14.2. vietetään ystävänpäivää. Itse miellän ystäviksi kaikki ne ihmiset ja eläimet, keillä on paikka sydämessäni. Ystävänpäivänä voi yhtä hyvin muistaa kaveria, äitiä, avopuolisoa tai vaikka lemmikkiä. Minulla on monta tärkeää ihmistä ja eläintä (Zazu ♡) elämässäni, joista saan olla kiitollinen. Toivon, että jokaisella olisi.

Kuvissa näkyvä upea hopeinen kaulakoru roikkuu kaulassani nykyään päivittäin. Se on Ruotsalaisen Syster P:n mallistosta, josta sain valita itselleni mieluisan korun.

Syster P on kahden siskoksen perustama yritys, joiden kauniilla koruilla halutaan tuoda kantajalleen pientä extraa ja iloa päivään, mutta samalla ne tuovat apua ja iloa muillekin. Esimerkiksi koruilla tuetaan nuorten naisten koulutusta Etiopiassa niin, että SisterPower sarjan rannekoruista menee aina 10€ heidän tukemiseensa. Lisäksi Invisible sarjan kaikista rannekoruista menee 100kr tukemaan Ruotsin My Special Day -kampanjaa. 

Käsin valmistettujen kaula-, korva- ja rannekorujen lisäksi verkkokaupasta löytyy myös sormuksia, laukkuja, kenkiä ja hattuja. Syster P toimittaa maailmanlaajuisesti parin päivän sisällä tilauksen tekemisestä, joten tässä on vielä aikaa tilata esimerkiksi pieni ystävänpäivälahja sinulle tärkeälle ihmiselle. ♡

Rannerengas // Kultainen kaulakoru // Nimikirjain // Sydän rannekoru // Korvakorut // Simppeli sormus // Vaaleanpunainen kiviriipus

Koodilla SUVI saatte tästä päivästä lähtien ma 28.1. klo 00.00 asti -15% alennusta koko Syster P:n valikoimasta. Alennus koskee normaalihintaisia tuotteita. Tästä pääsette suoraan verkkokaupan sivuille ihastelemaan tuotevalikoimaa. :)