I LOVE..

 

 

♦ Rakastan myöhäisiä ja kiireettömiä aamuja. Sellaisia, kun saa herättyään maata vielä sängyssä & mietiskellä tulevaa päivää.. Suurimpana huoleenaihena on keittääkö yhden vai kaksi kuppia kahvia..

♦ Rakastan yhtälailla kiireettömiä iltoja. Jos seuraavana aamuna ei ole aikainen herätys, saatan lähteä vielä myöhään illasta lenkille tai siivoilla. Työpäivinä on ärsyttävää, kun joutuu käydä aikaisin nukkumaan vaikkei millään malttaisi arrrrgh! Tuntuu, että juuri sinä iltana televisiosta tulee kaikkea katsottavaa :D

 

 

♦ Rakastan Niklakselta saatuja hellyydenosoituksia (nukkuminen lusikassa!). Pusuja ja haleja ei voi ikinä saada liikaa <3
♦ Rakastan tätä tunnetta, kun tietää että on löytänyt vierelleen elämänkumppanin. 

♦ Rakastan N tekemää ruokaa. Parempaa kuin ravintoloissa!

 

 

♦ Rakastan tulla kotiin, kun tiedän Zazun aina olevan mua vastassa. Voi sitä riemun & pusujen määrää :')

♦ Rakastan viettää mahdollisimman paljon aikaa rakkaan perheeni kanssa.

 

 

♦ Rakastan hemmotella itseäni harvoilla hemmotteluhetkillä, kuten kampaajalla käynnillä. Toki hemmottelen itseäni myös muilla tavoin, mutta tässä puhun lähinnä erilaisista palveluista kuten kampaajasta tai kosmetologilla käynneistä.. :)

♦ Rakastan sitä, että olen pikku hiljaa oppinut pitämään vartalostani sellaisena kuin se on. Tämä on tärkeää, sillä oman kropan inhoaminen on todella uuvuttavaa..

 

 

♦ Rakastan matkustelua, mutta rakastan myös kotiintuloa. Ensimmäinen yö omassa sängyssä moneen vuorokauteen on jotain parasta!

♦ Rakastan siistiä kotia, vaikken olekaan mikään älyttömän siisti - heh! Terveisin Suvi, joka harrastaa ainoastaan 'pikaimurointia'

 


♦ Rakastan mun paria hyvää ystävää. Tiedän. että voin kertoa heille niin suuret kuin pienetkin asiat.
♦ Rakastan yli kaiken kirpeitä karkkeja. Missä X:t, remmit, pääkallot.. Okei, kaikki karkit on hyviä!

 

 


♦ Rakastan eläimiä, etenkin koiria. Jatkossa meiltä tulee löytymään aina koira, hautaan asti!
♦ Rakastan tehdä pitkiä iltalenkkejä Zazun ja Niklaksen kanssa. Parhaita ovat kesäisin tehdyt parin tunnin iltakävelyt auringonlaskiessa. Gonna miss you summer!

Rakastatteko te samoja asioita? Olisi kiva lukea myös teidän blogeista tällaisia postauksia, joten laittakaa linkkiä tulemaan! :)